Paikalliset

Lauantai-ilta on Ratinassa Popedan juhlaa! – Oman elämäntyöni kohokohta, toteaa Pate Mustajärvi

Lauantai-ilta on Tampereen Ratinassa Popedan näytöstä. Vasemmalta oikealle Lacu Lahtinen, Costello Hautamäki, Pate Mustajärvi, Jyrki Melartin ja Iso-Pate Kivinen.

Pekka Ruissalo

Popedan uran mittavin konsertti ja koko 40-vuotisjuhlan huipennus, Tampereen Ratinan stadionin konsertti koittaa lauantaina. Luvassa on yli kaksituntinen hittikavalkadi, jossa puitteita ja biisejä ei ole säästelty. Konsertti tulee bändin omin sanoin olemaan täynnä rokkia, joka on rajatonta riemua. Paikalle on saapumassa 30 000 Popeda-fania.

– Kyseessä on Popedan uran eli oman elämäntyöni kohokohta, toteaa Pate Mustajärvi.

Popedan keulakuva on viime päivät valmistautunut historialliseen hetkeen.

– On tullut lenkkeiltyä enemmän kuin normikeikkaan valmistautuessa. Mielikuvaharjoituksiakin on tullut tehtyä, miltä se 30 000 hengen eteen nouseminen mahtaakaan tuntua.

Popedaa lämmittelevät tamperelaiset, Negativesta suursuosioon noussut ja nykyisin soolouraa tekevä Jonne Aaron sekä muusikko ja monialataiteilija Maria Mattila yhdessä Mara Balls -yhtyeensä kera.

– Popeda on kenties kovemmassa kunnossa kuin koskaan, joten odotan hauskaa, viihdyttävää ja miksei myös vähän nostalgista iltaa.

VIP-alueella Ratinanniemen festivaalipuistossa meno ja tarjoilut alkavat jo tuntia ennen stadionin porttien avautumista kello 15. VIP-vieraille on tarjolla konserttimenu ja erikoisohjelmaa, kun Popedan kitaristina ja biisintekijänä tunnettu Costello Hautamäki hyppää VIP-lavalle ja viihdyttää vieraita tutuilla kappaleilla, jotka ovat saaneet jazz- ja hip hop -mausteen. Costellon lisäksi VIP:issä koetaan lähitaikuutta.

Ratinan stadionille kannattaa saapua ajoissa ja varata sisääntuloon runsaasti aikaa. Mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty, portilta voi ostaa vielä lippuja. VIP-alue myytiin loppuun jo keväällä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Frenckellin kellot soittavat Popedan Kuumaa kesää Tampereella – Tässä soittoaikataulu lauantaille2.8.2018 12.37
Popedan juhlakeikka lisää joukkoliikenteen tarjontaa Tampereella – Katso lisävuorot tästä31.7.2018 15.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat