Paikalliset

Oho, nuori tamperelaisjääkiekkoilija ottaa voimakkaasti kantaa Donald Trumpin puheisiin – "Johtaja, joka yrittää rajoittaa lehdistönvapautta, on diktaattori"

Aapeli Räsänen ottaa Twitterissä kantaa Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin kommentteihin.

Leijonat.fi

Nuorista Leijonista tuttu tamperelainen jääkiekkoilija Aapeli Räsänen ottaa Twitterissä kantaa Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin kannanottoihin. Räsäsen kuppi meni nurin liittyen Trumpin kommentteihin siitä, kuinka "valeuutisten myötä mediaa on alettu tituleerata kansan viholliseksi".

– Yhdysvallat ja koko länsimainen demokratia perustuu vapaudelle: sananvapaudelle, vapaille markkinoille ja lehdistönvapaudelle. Vapaa lehdistö on ollut läpi historian ihmisten ja sorrettujen kansakuntien puolella, ja antanut äänen vaiennetuille, Räsänen kirjoittaa kahteen osaan jaetussa twiitissään.

– Johtaja, joka yrittää rajoittaa lehdistönvapautta, on totalitaarinen johtaja, diktaattori. Vapaa lehdistö ei ole kansan vihollinen, päinvastoin, se on totalitaarisuuden ja diktaattorien vihollinen, Räsänen jatkaa.

Aapeli Räsänen on Tapparan kasvatti, joka on pelannut viimeksi Bostonissa yliopistosarjaa. Räsänen on Edmonton Oilersin varaama hyökkääjä.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Nuorten mestarijoukkuessa neljä tamperelaispeluria - Tällaisia he ovat25.4.2016 12.24
Myös näille tamperelaisille NHL-varaus26.6.2016 10.31

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat