Paikalliset

Keskustan ja Hervannan uudet ostopalveluterveysasemat aloittavat keskiviikkona

Kuvituskuva

JOHANNA ERJONSALO

Tampereen keskustan ja Hervannan ostopalveluterveysasemien palvelutuottaja vaihtuu keskiviikkona 1. elokuuta. Uudet toimipisteet avautuvat elokuun alussa: Mehiläinen Oma Lääkärisi Hervanta kauppakeskus Duossa osoitteessa Pietilänkatu 2 sekä Mehiläinen Oma Lääkärisi keskusta Finlaysonin alueella osoitteessa Itäinenkatu 3.

Aiemmin ostopalveluterveysasemien tuottajana toimi Pihlajalinna Oy Omapihlaja Hervannan ja Omapihlaja Kehräsaaren toimipisteissä. Näiden kahden terveysaseman toiminta päättyi 10.heinäkuuta.

Mehiläisen vastuulle siirtyvät alueet ja väestö eivät ole aivan samat kuin aiemmin Pihlajalinnan vastuulla olleet.

Keskustan asukkaat siirtyvät 1.elokuuta automaattisesti Mehiläinen Oma Lääkärisi keskustan asiakkaiksi ja Hervannassa ja Vuoreksessa asuvat, osoitteensa perusteella aiemmin Omapihlaja Hervannassa tai Kehräsaaressa asioineet asukkaat Mehiläinen Oma Lääkärisi Hervannan asiakkaiksi.

Ajan terveysasemalle voi varata elokuun alusta lähtien suoraan näiltä terveysasemilta. Mehiläinen Oma Lääkärisi Hervannan puhelinnumero on 040 671 0004 ja keskustan 040 571 4222.

Aluksi terveysasemille on odotettavissa ruuhkaa, siksi toiveena onkin, että ensimmäisinä päivinä yhteyttä asemille otettaisiin vain kiireellisissä asioissa.

Omapihlaja Kehräsaaressa aiemmin asioineet Kalkunvuoren asukkaat siirtyvät Oma Lääkärisi Tesoman asiakkaiksi, Epilän alueen asukkaat Tipotien terveysasemalle ja Pohtolan alueen asukkaat Lielahden terveysasemalle. Tarkempaa tietoa terveysasemamuutoksista asuinalueittain löytyy kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.tampere.fi/terveysasemamuutokset .

Omapihlaja Kehräsaaren tai Hervannan terveysasemakseen valinneet asiakkaat palautuvat elokuun alussa osoitteensa mukaisen terveysaseman asiakkaiksi. Halutessaan he voivat tehdä uuden valinnan ja valita uudeksi palveluntuottajakseen minkä tahansa Tampereen kaupungin terveysaseman tai 1. elokuuta lähtien Mehiläisen Oma Lääkärisi terveysaseman keskustassa tai Hervannassa. Valinnan voi tehdä ottamalla yhteyttä kyseiseen terveysasemaan tai soittamalla terveyspalvelujen neuvontaan.

Osoitteen mukaisen terveysaseman ja sen yhteystiedot voi tarkistaa terveysasemahausta osoitteesta www.tampere.fi/terveysasemahaku tai terveyspalvelujen neuvonnasta numerosta 03 10023.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat