Paikalliset

K-Kengästä tulee Kookenkä – Ensimmäinen avattiin Koskikeskukseen

Kesko

Nykyisistä K-Kenkä- ja Andiamo-liikkeistä syntyvä uusi Kookenkä-ketju on avannut ensimmäisen Tampereen Koskikeskuksessa. Ketjun muiden kauppojen uudistaminen alkaa loppuvuoden aikana, ja koko ketju lanseerataan keväällä 2012. Kaikkiaan kauppoja on suunnitteilla noin 50.

– Yhdistimme uuteen Kookenkä-konseptiin parhaat osat nykyisistä myymälöistämme ja rakensimme päälle aimo annoksen uutta, kertoo Kenkäkeskon toimitusjohtaja Martti Toivanen.

– Asiakkailta saamamme palautteen perusteella myymäläilmeeseen ja logojen ulkoasuun toivottiin uudistusta. Puolitoista vuotta kestäneen konseptiuudistuksen valmistelun lopputuloksena saimme mielestämme aikaan uudenlaisen, vetovoimaisen ja palvelevan kenkäkauppakonseptin asiakkaitamme varten, Toivanen jatkaa.

Uudistuksen yhteydessä Andiamo-brändin visuaalinen ilme uusitaan ja sitä kehitetään uuden Kookangän muotimerkkinä.

– Jo tällä hetkellä Andiamo on yksi Suomen tunnetuimmista kenkämerkeistä. Ensi keväänä Andiamo-mallisto löytyy jokaisesta Kookengästä ympäri Suomen, kertoo Kenkäkeskon hankinnasta ja myynnistä vastaava osastopäällikkö Vesa Björklund.

Tampereen Koskikeskuksessa parikymmentä vuotta kauppiaina työskennelleet Maria ja Jukka Säilä ovat tyytyväisiä konseptiuudistukseen ja täysin uuteen lähes 400-neliöiseen myymäläänsä.

 – Kenkämarkkinoilla käydään kovaa kamppailua elintilasta ja asiakkaista. Nyt voimme tarjota kaikille nykyisille ja uusille asiakkaillemme toimivan nykyaikaisen myymälämiljöön sekä aiempaa monipuolisemman malliston. Tärkein kilpailuvalttimme on kuitenkin henkilökohtainen palvelu ja siitä pidämme kiinni, Jukka Säilä summaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat