Paikalliset

Henriikka haastetaan nyt tosissaan! – Kuka on Tampereen vetävin kesäheila, katso kuvat ja äänestä

tankotanssija Henriikka Roo

Kimmo Mäkiselkä

Tampereen vilkkaimmat tapahtumaviikot ovat alkaneet.

On jälleen aika valita Tampereen vetävin kesäheila, jonka haluaisi seuralaiseksi kaupungin rientoihin.

Kerro siis kenet ottaisit mukaan kesäheilaksi ravintolaan, näyttelyyn, terassille tai keikalle?

Liikunnallisempaa seuraa haluavat voivat valita Manse PP:n mestarijoukkueen kapteenin Nina Taipaleen, nyrkkeilyn EM-kultamitalisti Elina Gustafssonin tai e-urheilussa vahvasti mukana olevan Miisa Nuorgamin. Kultturiseuraa voisivat olla vaikkapa monenlaisissa rooleissa hurmannut Kaisa Hela tai Uusi päivä -tuttu Sanni Haahdenmaa.

Vai haluaisitko syventyä yhteiskunnaliseen keskusteluun esimerkiksi Tiina Elovaaran (sin.) tai Iiris Suomelan (vihr.) kanssa.

Vai onko suosikkiseuralaisesi illan viettoon sittenkin Iso A... siis kukkaislähettiläs, stand up -koomikko Anitta Ahonen.

Mukana on myös viime vuoden kärkikolmikko tankotanssija Henriikka Roo, Miss Tampere 2016 Liisa-Maria Pukkila ja aitajuoksija Lotta Harala.

Äänestä siis omaa suosikkikesäheilaasi alla olevalta listalta tai nimeä oma ehdokkaasi jutun kommenttikenttään, jossa voit myös perustella valintaasi. Myös omaa vaimoa tai tyttöystävää saa äänestää. Se on jopa suotavaa.

Kuvia ehdokkaista voit selata ylhäällä olevilla nuolilla.

Tampereen vetävin kesäheila on valittu Tamperelaisen nettiäänestyksessä ennen tätä kolmesti. Kesän 2015 voittaja oli twerkkaaja Tia-Maria Sokka, vuoden 2016 sisutussuunnittelija-laulaja Petra-Miisa Juusenaho ja viime kesän tankotanssija Henriikka Roo.

Tämän äänestyksen päätyttyä päästään äänestämään Tampereen kuuminta kesäkollia.

Lisää aiheesta

Tankotanssija ja diplomi-insinööri on Tampereen ykköskesäheila – Näin houkuttelet hänet helpoimmin treffeille17.7.2017 18.00
Tässä on Tampereen vetävin kesäheila 2016 – "Tänä vuonna ei äänestetty pylly ja sääret edellä!"21.7.2016 13.16
”Kesäheilan kuuluisi olla hauska tyyppi ja osata pitää muutenkin hauskaa!” – Tässä on Tampereen vetävin kesäheila, lue tulokset21.7.2015 16.04

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat