Paikalliset

Pitkän linjan yleisurheiluvaikuttaja Antti Pihlakoski kehuu Tamperetta – "Siskonikin muutti nyt Turusta tänne"

Antti Pihlakoski on erittäin ilahtunut siitä, että yleisurheilun nuorten MM-kilpailut järjestetään nimenomaan Tampereella.

Pekka Ruissalo

Suomen Urheiluliiton entinen pitkäaikainen puheenjohtaja, nykyisin yhä kansainvälisissä tehtävissä työskentelevä Antti Pihlakoski kehuu Tamperetta kilpailujärjestäjänä. Nyt on kolmas kerta kun yleisurheilun MM-tapahtumia järjestetään Suomessa, ja ensimmäisen kerran nyt muualla kuin Helsingissä.

– Osallistujamaiden määrällä mitattuna puhutaan toiseksi kansainvälisimmästä urheilutapahtumasta Suomessa koskaan. Kun laskee televisio- ja medianäkyvyyden suuret yhdysvaltalaiset tuottajat mukaan lukien, niin tässä tulee Tampereelle hyvää niin paljon että sitä on mitenkään mahdotonta rahallisesti edes arvioida. Julkinen talous ja yrittäjät kiittävät aivan varmasti, Pihlakoski sanoo.

Pitkän linjan urheiluvaikuttaja sanoo, että Tampereella on ymmärretty vuosien aikana keskeisesti tapahtumien arvo.

– Väki ei koostu enää hitaista tai hiljaisista hämäläisistä, vaan mennään ja tehdään. Senkin voisin mainita, että perusturkulaiseksi kokemani siskoni on muuttanut taannoin tänne Tampereella asumaan, Pihlakoski paljastaa.

Koko viikoksi on luvattu ennusteen mukaan erinomaista säätä, joten Pihlakoski uskoo että väki löytää tiensä katsomoihin.

– Varsinaisia mitaliennusteita en halua tehdä. Urheilijat urheilevat paineettomasti ja sitten katsotaan, millainen saldo on lopputuloksena.

Lisää aiheesta

"Ratinan tapahtumapuisto oli huonommassa kunnossa ennen liikuntatapahtumaa" – Antti Pihlakoski järjestäisi tapahtuman uudelleen7.9.2016 08.37
Nuorten yleisurheilun MM-kisat ovat alkamaisillaan Tampereella: IAAF:n pomo Sebastian Coe ehti kuin ehtikin ajoissa, vaikka lento oli puolitoista tuntia myöhässä9.7.2018 17.23

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat