Paikalliset

Avajaiset tällä viikolla – Teivossa avataan autokaupan suurhalli

Autolähde Oy:n myyntipäällikkö Janne Kulmala (vas.) ja toimitusjohtaja Henri Mäkelä, molemmat 27 vuotta, aikovat muuttaa vaihtoautokaupan rakennetta

Tampereen ja Ylöjärven rajalla Teivossa nousseessa suurhallissa aloittaa autoalan monitoimija.

Teivon liikennevaloristeyksen viereen nousseen hallin organisaattori ja Autolähde Oy:n yrittäjä Henri Mäkelä, 27, aikoo ystävineen muuttaa vaihtoautomyynnin toimintatapoja. Tuottoa ei oteta autoliikkeiden perinteisen tulonlähteen, autorahoituksen korkokatteen muodossa, vaan asiakkaalle tarjotaan rahoitusyhtiöiden edullisin korko suoraan sen todellisella hinnalla.

Tavoite on nousta kolmessa vuodessa yhdeksi Pirkanmaan suurimmista vaihtoautomyyjistä.

– Asiakkaamme saa auton rahoitettuna, rekisteröitynä ja vakuutettuna parhaimmillaan 10 minuutin kuluttua kaupanteosta, Mäkelä kertoo.

2700 neliön hallissa toimivat vaihtoautomyymälän lisäksi Autolähteen monimerkkihuolto, renkaiden myyntiin erikoistunut Rengasmarket ja autofiksauksia tekevä Ilefix. Autolähde työllistää seitsemän ammattilaista, joiden keski-ikä on 27 vuotta.

– Meillä on koossa mahtava ja pätevä kaveriporukka. Tämä ei edes tunnu työltä vaan hienolta tavalta tehdä yhdessä hyödyllisiä asioita, Ylöjärven nuoreksi yrittäjäksi keväällä valittu, pian lukion jälkeen autokaupan aloittanut Mäkelä sanoo.

Autolähteen avajaisviikkoa vietetään tällä viikolla osoitteessa Ilmarinjärventie 4, Ylöjärvi. Liike on avoinna arkisin kello 10–18 ja lauantaina kello 10–14.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Suomi sairastui alkuvuonna autokuumeeseen – Hinnat laskivat, autokauppa vilkastui selvästi3.4.2018 18.56
"Naisia kusetetaan autokaupoissa" – Tutkija kiinnostui maskuliinisesta kaupankäynnin paikasta6.4.2018 06.47
Puhelinmyynti kismittää nyt suomalaisia – ja näin moni on pettynyt autokauppaansa26.1.2018 18.56

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat