Minne mennä

Nuoret suomirockbändit esiintyvät Laikunlavalla – mukana Mikko Alatalon pojan bändi

Vanhan liiton meiningillä vanhan liiton jalanjäljissä. Tamperelainen Kormus tekee nousua suomirockin huipulle. Etualalla Anton Äikäs, taustalla Aaro Alatalo ja Kari Luomaharju.

Pekka Ruissalo

Sunnuntaina 7. heinäkuuta Tampereen Laikunlavalla järjestetään nuoren polven suomirockbändejä esittelevä Rankan päivän alkuilta vol. 3 –niminen tapahtuma.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä tamperelaiset yhtyeet Kormus ja Lataus sekä vaasalainen Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat. Alun perin Kormuksen ja Prinssien kehittämä tapahtuma alkaa kello 14.

Tapahtuman aloittaa Lataus, joka on vuonna 2015 perustettu rock-bändi. Mikko Alatalon nuorimman pojan Eero Alatalon johtama porukka ammentaa vaikutteita niin suomirockin klassikoista kuin ulkomaisesta bluesista ja countrystakin. Yhtye keikkailee kesällä ahkerasti, ja on julkaisemassa heinäkuussa uuden singlen Rakkaus on happea.

Kello 15 lavalle nousee vaasalainen Prinssi Rohkea ja Erämaan Rotat, joka on perustettu vuonna 2010. Prinssit tunnetaan sanoituksista, joissa popkulttuuriviittaukset yhdistyvät vakaviin teemoihin ja tarttuviin kertosäkeistöihin. Yhtyeen julkaisut on huomioitu muun muassa Soundissa ja bändi onkin esiintynyt yhteiskeikoilla niin Elonkerjuun, Eppujen, Pelle Miljoonan, kuin Neljän Ruusunkin kanssa.

Viimeisenä keikkansa aloittaa tamperelainen Kormus. Bändi on esiintynyt viime aikoina sadan keikan vuositahdilla. Kesän alussa Kormus julkaisi seitsemän kappaletta sisältävän kesä-ep:n Nyt sitä meininkiä.

Koko perheelle soveltuvaan puistokonserttiin on vapaa pääsy. Tapahtuma on päihteetön.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat