Huumeratsia keskellä Tamperetta? – Paikkana suosittu puistonpenkki Koskipuistossa

Poliisipartio kävi läpi penkin liepeillä oleskelleiden miesten taskut ja kassit. 

Poliisi teki ratsian Koskipuiston pohjoispäässä tänään keskiviikkona. Tapahtumapaikkana oli puistonpenkki, jonka liepeillä on käyty jonkinlaista kauppaa jo pidempään. Kauppaa on tehty sekä kädestä käteen että jättämällä esineitä maastoon tai puiden oksille. Toiminta on vaikuttanut huumekaupalta. Puistonpenkki on toiminut kohtauspaikkana jo usean vuoden ajan.

Kahden hengen poliisipartio kävi läpi penkillä istuneiden miesten taskut ja reput iltapäivällä kello neljän aikaan. Myöhemmin paikalle tuli myös kaksi poliisimaijaa. Ennen partioiden paikalta poistumista yksi poliisi pöyhi hetken kuorikatetta, jota on penkin lähellä kasvavan puun ympärillä. 

Sisä-Suomen poliisista kerrotaan Tamperelaiselle, että kyseessä on normaalia keskustassa tapahtuvaa järjestyksen- ja päihdevalvontaa. 

Tampereen huumetilannetta pidetään tällä hetkellä vakavana, ja siksi Sisä-Suomen poliisilaitos on panostanut vuoden 2018 alusta huumausaineiden kenttävalvontaan edellisiä vuosia enemmän.

Lisää aiheesta

Huumeiden nettikauppa on saanut Tampereen diilerit varautumaan – Poliisi: "Ei ole kerta eikä kaksi, kun myyjällä on ollut luotiliivit ja käsiase" 14.6.2018 07.00
Poliisi vahvistaa: Pirkanmaan huumausainetilanne on vakava, tehostettua valvontaa jatketaan11.4.2018 15.42
Onko keskustan tilanne jo huolestuttava? – Huumeita kaupitellaan näkyvästi jopa leikkipuiston lähellä 22.8.2017 15.30

Etusivulla nyt

Uusimmat:

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat