Paikalliset

Kultainen Humala-palkittu on nyt selvillä – Palkinto menee Ravintola Tuopille

Kultainen Humala-palkinto menee tänä vuonna Ravintola Tuopille.

JOHANNAERJONSALO

Vuoden 2018 Kultainen Humala -kunniamaininnan saaja on nyt selvillä. Se on Ravintola Tuoppi Pyynikintorin laidalla Tampereella. Tämän kuudettatoista kertaa jaettavan kunniamaininnan myöntävät tamperelaiset olutseurat Hämeen Tummat ja Vaaleat sekä Salhojankadun Olutseura ry.

Vuonna 1964 avattu Tuoppi on Tampereen vanhin olutravintola. Viitisen vuotta sitten ravintolaan tehtiin perusteellinen remontti. Olutseuralaiset ovat panneet ilolla merkille, että muutos johdatti kohti mainiota valikoimaa joka on pysynyt ja parantunut.

Tuoppi on tuonut asiakkaidensa iloksi hyvin valikoidun olutkattauksen. Erittäin asiantunteva sekä iloinen palvelu ja hyvin selkeä hinnasto helpottaa oluen ystävän aina niin haasteellista valintaa. Parikymmentä hanaa ja laaja pullovalikoima, siinä riittää valittavaa. Ja juomia on mukava nauttia valoisassa ja mukavasti sisustetussa tilassa.

Olutkulttuurin kasvusta kertoo se, että S-ryhmään kuuluva Ravintola Tuoppi on ensimmäinen ison ketjun ravintola joka on yltänyt olutseurojen jakamaan Kultaiseen Humalaan.

Tamperelaiset olutseurat Hämeen Tummat ja Vaaleat sekä Salhojankadun Olutseura ry edustavat pirkanmaalaisia olutharrastajia ja vaalivat paikallista olutkulttuuria. Olutseuroilla on yhteys muihin alan järjestöihin, erityisesti oluenkuluttajien valtakunnalliseen etujärjestöön Olutliittoon, joka edustaa Suomea Euroopan Oluenkuluttajien Liitossa (EBCU)

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tuoppi on taas auki14.10.2013 21.41
Tuulensuu, Konttori vai Plevna? – Parhaan Tamperelaisen Olutravintolan -tittelistä hurja kilpailu25.5.2018 14.40

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat