Paikalliset

Riku Nieminen muuntautui hurjasti Juice-rooliin – 26 kiloa lisää painoa kymmenessä viikossa

Tältä näyttävät elokuvan Juice ja Mikko. Riku Nieminen ja Antti Tuomas Heikkinen työn touhussa.

Anna Salmisalo

Näyttelijäsuosikki Riku Nieminen tunnetaan miehenä, joka ei itseään säästele eikä itselleen anna armoa, kun tehdään roolia viimeisen päälle. Sama meininki on jatkunut nyt, kun mies on muuntautunut kansallisikoni Juhani "Juice" Leskisen nahkoihin. Fyysinen, erittäin hyväkuntoinen näyttelijä on joutunut todella töihin eri aikakausien Juicea tulkitessaan.

Perjantaina työryhmä on jatkanut töitä Tampereen keskustassa sijaitsevassa ravintolassa, jossa on kuvattu 1980-luvulle sijoittuvia keikkakohtauksia.

– 1970-luvun Juicea kuvatessamme otin painosta löysiä pois, silloin massaa oli 68 kiloa. Kymmenessä viikossa mentiin sitten aika lailla ylöspäin. Söin ihan kaikkea mahdollista, ei siinä muuta. Lopputulos oli 94 kiloa, Nieminen kertoo muutoksestaan hieman vanhemman Juicen nahkoihin.

– Ruokavaliolla pystyy hoitamaan paljon, ei siinä mitään ihmeellisyyksiä tarvita, Nieminen kuittaa.

Moni tietää myös sen, että Nieminen on näyttelijän töiden ohella ollut armoitettu musiikkimies, jolta taittuu soitin kuin soitin. Mies kertoo, että hänellä on suorastaan vimmainen into oppia uutta.

– Jos en osaa jotain asiaa, selvitän. Minua kiusaa tilanne, jos en osaa jotain.

Moni muistaa Niemisen parhaiten Putouksen kimeä-äänisenä Munamiehenä, joka kuvasi itseään leikkisästi pienen munan ja ison sielun kautta.

– Juiceksi muuntautuminen on ainakin fyysisesti helpompaa. Munamieheltä totisesti kysyttiin jalkojen lihaksia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tältä näyttää Riku Nieminen Juice-elokuvan pääroolissa – "Juicen järisyttävän suuri lukeneisuus ja yleistieto yllättivät"27.3.2018 10.25
Ensimmäiset kuvat julkaistu – Näyttääkö Riku tarpeeksi Juicelta? Ota kantaa27.3.2018 10.16

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat