Paikalliset

Viimeinenkin Ratinan osanen avautuu torstaina

Kauppakeskus Ratinan viimeinen osanen otetaan käyttöön torstaina.

Pekka Ruissalo

Samaan aikaan torstaina avautuvan, perheen pienimmille suunnatun Mini-Ratinan kanssa avataan myös Ratinan Kulma ja sen kaksi sisäänkäyntiä. Ratinan Kulma on toinen kauppakeskukseen kuuluvista saneeratuista funkkisrakennuksista. Torstaina Ratinan Kulmassa ovensa avaa kaksi uutta toimijaa, Tallink Silja ja Pieni kirurginen silmäsairaala Öga, jotka lisäävät palvelutarjontaa.

Ratinaan on suora käynti rullaportaita pitkin myös kauppakeskuksen vieressä sijaitsevalta linja-autoasemalta. Kyseiset rullaportaat rakennettiin linja-autoasemalle jo kymmenen vuotta sitten, ja Ratinan valmistumisen myötä ne on viimein saatu käyttöön.

Viimeisessä osassa on kyse tamperelaisille hyvin tutusta Vuoltsun rakennuksesta. Se on nyt remontoitu täysin kauppakeskuksen käyttöön. Kyseessä on suojeltu kohde, mikä on asettanut vaatimuksia rakennuksen uudistamiseen. Sisällä olevat vanhat parvekkeet haluttiin säilyttää, ja Vuolteenkadun puoleiset alkuperäiset takorautaportit jätettiin paikoilleen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Ratinan kauppakeskukseen avataan ilmainen lastenhoitopalvelu – "Lapsiparkkia hyödyntäneet asiakkaat käyttivät enemmän rahaa ostoksiinsa"30.5.2018 15.50
Ratinan kauppakeskus pyörsi päätöksensä SETA-asiassa – "Tervetuloa kokoontumaan Pride-kulkueeseen"30.5.2018 09.30
Ratinan kauppakeskuksessa vesivahinko - Katso video24.5.2018 11.20

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat