Paikalliset

Ratinan kauppakeskukseen avataan ilmainen lastenhoitopalvelu – "Lapsiparkkia hyödyntäneet asiakkaat käyttivät enemmän rahaa ostoksiinsa"

Pekka Ruissalo

Ratinan kauppakeskuksessa toimii kesälauantaisin ilmainen lastenhoitopalvelu.

Ratinaan avautuu huomenna torstaina lasten oma leikkipaikka Mini-Ratina, jossa toimii kesälauantaisin myös maksuton lastenhoitopalvelu.

Leikkipaikka Mini-Ratina avaa ovensa Ratinan uudisrakennuksen 3. kerroksessa. Mini-Ratina on lasten oma pikkukaupunki leikkitaloineen, jonne lapset voivat vapaasti tulla leikkimään tai levähtämään ostosten teon ja herkuttelun lomassa.

3–10-vuotiaille lapsille tarkoitetusta Mini-Ratinasta löytyy runsaasti lapsia aktivoivaa puuhaa ja esimerkiksi pehmoalue perheen pienimmille. Leikkipaikka on avoinna arkisin kello 10–18, lauantaisin kello 10–17 ja sunnuntaisin 12–17.

Mini-Ratinassa palvelee joka lauantai kesä- ja heinäkuun ajan maksuton lastenhoitopalvelu eli lapsiparkki kello 10–16. Valvottuun lapsiparkkiin ovat tervetulleita 3–7-vuotiaat lapset aina tunniksi kerrallaan. Parkkiin mahtuu samaan aikaan 21 lasta ja siellä lapsia valvovat lapsiparkkeja ympäri Suomea operoivan Kids Factoryn koulutetut ohjaajat.

Muina aukioloaikoina lapset voivat vapaasti tulla leikkimään Mini-Ratinaan vanhempiensa valvonnassa.

– Ratinan lapsiparkki on ensimmäinen laatuaan Pirkanmaan kauppakeskuksissa. Kids Factoryn viime vuonna teettämän kyselyn mukaan lapsiparkkia hyödyntäneet asiakkaat käyttivät enemmän rahaa ostoksiinsa, keskimäärin 75 euroa, ja vierailivat parkin aikana etenkin erikoisliikkeissä. Kaikkien kävijöiden arvioitu keskiostos Ratinassa on 25 euroa. Lapsiparkki tarjoaa perheen pienille mieleistä puuhaa, ja samalla vanhemmat saavat mahdollisuuden rauhassa hoitaa ostokset ja muun asioinnin, sanoo kauppakeskuspäällikkö Mervi Ahola.

Mini-Ratinan lisäksi kauppakeskuksessa sijaitsee kaksi lastenhoitohuonetta sekä perheystävällisiä ravintoloita ja useita lapsiperheille suunnattuja liikkeitä. Liikkeistä monet ovat täysin uusia toimijoita Tampereella, esimerkkeinä lasten suosikkibrändit Juhlamaailma, Lastenvaateliike Blaa, Newbie ja Reima.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Ratinan kauppakeskus pyörsi päätöksensä SETA-asiassa – "Tervetuloa kokoontumaan Pride-kulkueeseen"30.5.2018 09.30
Ratinan avaus vaikutti heti keskustakauppaan – Keskustan liiketilat laskettiin ennen ja jälkeen, näin kävi23.5.2018 07.00
Ratinan kauppakeskuksessa vesivahinko - Katso video24.5.2018 11.20

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat