Paikalliset

Pirkanmaan Perussuomalaiset nimesivät ensimmäiset ehdokkaat maakuntavaaleihin – Tampereelta 10 nimeä

Tamperelainen/Arkisto

Pirkanmaan Perussuomalaiset ovat nimenneet ensimmäiset ehdokkaansa maakuntavaaleihin.

Mukana on kymmenen tamperelaista ehdokasta. Kaikki Tampereen perussuomalaiset kaupunginvaltuutetut eli Lassi Kaleva, Heikki Luoto, Sakari Puisto ja Veikko Vallin ovat ehdokkaina. Ehdolla ovat lisäksi Tampereen Perussuomalaisten puheenjohtaja Kari Lindbom, 1. varapuheenjohtaja Kirsi-Maarit Asplund, sihteeri Kirsi Riuttamäki ja varavaltuutettu Jani Moisio sekä Arja Tuppurainen ja Arja Hirvenoja. Myöhemmin nimettävissä ehdokkaissa on lisää tamperelaisia.

Tamperelaisehdokkaiden lisäksi ehdolle asettuvat Akaasta Marko Kivi ja Tero Mäki, Hämeenkyröstä Virve Soininen, Juupajoelta Mikko Valldén, Kangasalta Janne Tolvanen ja Marko Törhönen, Lempäälästä Veijo Niemi ja Olavi Saarelainen, Mänttä-Vilppulasta Tapio Wickström, Nokialta Tuomo Isokangas, Orivedeltä Sami Kymäläinen ja Ulla Korolainen, Parkanosta Jari Sammatti ja Mika Siro, Pirkkalasta Harri Vuorenpää, Seppo Orpana ja Jaana Ristimäki-Anttila, Pälkäneeltä Tero Ahlqvist, Sastamalasta Eeva Määttänen, Urjalasta Mauri Rintamaa, Vesilahdelta Jukka Niemi, Ylöjärveltä Tomi Saaristo, Tuija Hirsimäki ja Henrik Pajunen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

”Kokoomus on nyt sote-syherössä” – Politiikan asiantuntija: Maakuntavaalit tulevat 23.5.2018 20.00
Spekulaatio voimistuu: Maakuntavaalit pakko siirtää – vaalijohtaja ei kommentoi22.5.2018 14.43
Jouni Ovaska asettuu ehdolle maakuntavaaleissa – "Maakuntavaltuusto on paljon vartija"7.5.2018 13.58
Pirkanmaalla puolueet kokoavat rivejään maakuntavaaleihin, mutta ehdokkaiden saaminen on vaikeaa: "Aivan liikaa epävarmuustekijöitä"15.4.2018 17.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat