Paikalliset

Ilves pelaa viimein kotiottelun Tammelan stadionilla – "Siellä on aivan oma henkensä"

Ilves palaa Tammelan stadionille pelaamaan perjantai-iltana. Vastaan kotimatsissa asettuu Vaasan Palloseura.

Pekka Ruissalo

Perjantai-iltana on luvassa Tampereella monen kauan odottama hetki, kun Ilves pääsee pelaamaan kauden ensimmäisen ottelunsa varsinaisella kotistadionillaan Tammelassa.

Otteluun valmistaudutaan jo nyt tohinalla. Mainosaitoja kasataan, sähkökaapeleita vedetään ja työkalujen pauke kaikuu lehtereillä. Ilveksen toimitusjohtaja Tomi Erolakertoo urakoinnista seuran verkkosivuilla.

– Kaikenlaista tähän stadionin valmisteluun kuuluu. Palvelut pyritään järjestää mahdollisimman hyviksi. Kyllä tässä kuluu päiviä ja viikkoja, kun ottelutapahtumaa rakennetaan alusta asti. Toimistoaika jää päivisin vähiin, paperitöitä hoidetaan sitten iltaisin. Hyvä puolihan on ainakin se, että näillä ilmoilla saa hyvän rusketuksen, Erola murjaisee.

– Ilves on vähän niin kuin oma lapsi. Pitäähän sitä totta kai hoitaa. Tammelassa on ihan oma henkensä, joka on tullut monelle tutuksi vuosien saatossa. Tehty työ palkitsee vuoden edetessä, ja hienoahan se olisi jälleen päättää kausi mitalipeleihin. Sitä kohden mennään ensimmäistä kertaa Tammelassa nyt perjantaina. Paikalla on varmasti jälleen paljon yleisöä ja tunnelma kohdillaan, Erola sanoo.

Ilves kohtaa perjantaina Vaasan Palloseuran. Ottelu Tammelassa alkaa kello 18.30.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat