Paikalliset

Nyt jylisee äänentoisto Plevnassakin kunnolla – Finnkino avaa keskiviikkona Tampereelle Scape-salin, katso videolta millainen se on

Finnkinon toimitusjohtaja Veronica Lindholm ja Tampereen Plevnan elokuvateatterin pomo Anu Leppilampi ovat erittäin tyytyväisiä Scape-salin mahdollisuuksiin.

Pekka Ruissalo

Tämä viikko on pirkanmaalaiselle elokuvankatsojalle historiallinen – Tampereen Finnkino avaa tänään keskiviikkona Plevnassa Scape-salin. Kyseessä on pitkälti jykevään äänentoistoon luottava sali, joka pyrkii tarjoamaan katsojalle ns. premium-kokemuksen elokuvan maailmassa. Äänentoiston lisäksi viehätystä luovat Italiasta tuodut, tavallista leveämmät penkit.

Projekti toteutettiin Tampereella nopeasti: Plevnan yksi yläsaleista laitettiin pääsiäisenä kiinni, sitten tehtiin remontti ja nyt paikalla on valmis Scape. Avajaisviikolla katsojia houkutellaan muun muassa supersankarielokuvalla Deadpool 2. Scapen tarjonta ei kuitenkaan ole vain miehistä ryskytystä.

– Kaikenlaiset kotimaiset elokuvat ovat Tampereella hyvin katsottuja, Leppilampi huomauttaa.

Finnkinon toimitusjohtaja Veronica Lindholm sanoo, että Scape-sali tarjoaa myös kotiteatteriharrastajalle näytteen siitä, millaiselta massiivinen äänentoisto oikeasti kuulostaa ja tuntuu.

– Finnkino on tehnyt paljon asiakastutkimuksia, joissa ääni on koettu aina hyvin tärkeäksi osaksi elokuvaelämystä. Scape hyödyntää immersiivistä eli osallistavaa ääntä: tavoitteena on, että katsoja on mahdollisimman läsnä elokuvan maailmassa, Lindholm kuvailee.

Lisää Scape-salista ja sen mahdollisuuksista on luettavissa lauantaina ilmestyvästä printti-Tamperelaisesta.

Uutista päivitetty 16.5. kello 16.00: Korjattu Veronica Lindholmin sukunimi oikeaan muotoonsa.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat