Paikalliset

Tampere päivitti pyöräilykartat ja lisää opasteita keskustaan

Pirkkala haluaa pyöräilystä autoilua houkuttelevamman vaihtoehdon. Kuvituskuva.

Päivi Tuovinen

Tampere–Pirkkala-pyöräilykartasta sekä Tampereen keskustan pyörätiet ja -parkit -kuvakartasta on julkaistu uudet painokset.

Karttoja on jaossa pyöräilyviikon tapahtumissa, palvelupiste Frenckellissä ja useissa pyöräliikkeissä. Karttaa on saatavilla myös Pirkkalan kunnan yhteispalvelupisteellä.

Tampere Pirkkala -pyöräilykartta on nyt aiempaa pienemmän kokoinen. Karttaan on päivitetty nykyinen ja rakenteilla oleva pyörätieverkosto, ja siihen on merkitty myös joukkoliikenteen liityntäpysäköintipaikat pyörille.

Pyöräilykartan kääntöpuolelta löytyy kuvakartta Tampereen keskustan pyöräteistä ja pyöräpysäköintipaikoista. Lisänä on kartta ydinkeskustassa kesällä 2018 käytössä olevista työmaa-aikaisista pyöräilyreiteistä.

Tulevana kesänä keskustan pyöräreiteille sijoitetaan uusia opastauluja ja nykyisiä opasteita täydennetään uusilla kevyen liikenteen viitoilla. Opastus toteutetaan keskustan kautta kulkeville pyöräilyn pääreiteille. Opastaulut kertovat mihin kaupunginosaan tai naapurikuntaan pääreitti johtaa ja paljonko määränpäähän on matkaa. Keskustan merkittävimpiin kohteisiin kuten toreille, rautatieasemalle ja Särkänniemeen opastetaan viitoilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Aiheesta muualla

Pyöräilykartat Tampereen kaupungin sivuilla

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat