Paikalliset

Perjantaina on toiseksi viimeinen mahdollisuus nähdä Cheek keikalla Tampereella – Kertaa joukkoliikenteen mahdollisuudet vielä tästä jutusta

Cheek on päättämässä uraansa kesään 2018. Tampereella toiseksi viimeinen mahdollisuus nähdä mies täkäläisittäin esiintymässä on Hakametsän jäähallissa perjantaina.

Cheek Official

Artistiuransa ainakin omien sanojensa mukaan elokuussa Lahdessa päättävä Cheek esiintyy perjantaina Hakametsän jäähallissa. Laskujen mukaan kyseessä on toiseksi viimeinen mahdollisuus nähdä 2000-luvun menestynein suomalainen rap-artisti keikkailemassa Tampereella. Viimeinen sauma avautuu elokuussa, jolloin mies nähdään Blockfestissä Tampereen Ratinassa.

Suuri artisti näkyy myös täkäläisessä liikenteessä. Tamperelainen uutisoi keikan liikennevaikutuksista aiemmin viikolla.

Hakametsän jäähallille pääsee Tampereen keskustasta monella bussilla, sinne liikennöivät linjat 3, 17, 20, 25, 29, 37 ja 80. Lisäksi noin kilometrin kävelymatkan päässä ovat Teiskontien pysäkit, joilla pysähtyvät linjat 1, 8, 28, 42, 90 ja 95.

Tavallisten linjojen lisäksi Nysse 99Y ajaa konsertin päätyttyä lisävuoroja keskustaan sekä Hervannan ja Annalan kautta Kaukajärvelle. Kyytiin pääsee vain jäähallilta, mutta pois voi jäädä millä tahansa reitin pysäkillä.

Konsertti päättyy noin kello 22 ja Nysset 99Y lähtevät heti täytyttyään. Muiden linjojen aikataulut voi tarkistaa digipalveluista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat