Paikalliset

Tamperelaiselta multi-instrumentalistilta Jaan Wessmanilta vihdoin debyyttialbumi – Soittaa levyllä lähes kaiken itse, elokuussa myös Steve Vain kanssa

Jaan Wessman tunnetaan Tampereella monesta. Tässä Soul Shine Societyn kanssa, Wessman kuvassa toinen oikealta.

Tamperelainen multi-instrumentalisti Jaan Wessman julkaisee debyyttialbumin omaa musiikkiaan syyskuun 14. päivä 2018. Albumia ennakoiva single Alice I Once Knew on nyt julkaistu digitaalisena. Wessman esiintyy myös elokuussa Helsingin juhlaviikoilla kitaristi Steve Vain yhtyeessä.

Jaan Wessman on tuttu lukuisista kovan luokan kokoonpanoista, joista mainittakoon Mike Keneally, Jonne Aaron, Tango For Four ja Paleface. Tuleva albumi None For The Money, Two For The Show on monipuolisen musiikintekijän todellinen taidonnäyte, jossa hän vastaa lähes kokonaan levyn sävellyksistä, sanoituksista ja soitosta.

Teknisistä ansoistaan huolimatta sekä tuleva albumi että debyyttisingle ovat luonteeltaan vanhakantaista, eeppistä rockilmaisua, jonka vaikutteista on löydettävissä viitteitä niin Beatlesiin, Led Zeppeliiniin kuin Soundgardeniinkin. Mausteita otetaan matkalla myös progressiivisen rockin kiemuroista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat