Paikalliset

Pysyykö turkulaisten hyökkäyskalusto kurissa? – Ilves kohtaa tänään Interin

Tampereen Ilves matkustaa tänään Turkuun, jossa Veikkausliiga-ottelussa tulee vastaan Inter. Joukkueen kohtaamisista ei yleensä ole maaleja puuttunut, ja samaa on odotettavissa myös torstaina. Interin Timo Furuholm, Benjamin Källman ja Mika Ojala ovat nimiä, jotka pystyvät luomaan maalipaikkoja tarvittaessa vaikka tyhjästä.

– Aloitimme viime pelin hyvin. Olimme avausjakson hyvin hereillä, mutta toisaalta kakkosjakson alku oli huono. Sitä olemme palautteessa käyneet läpi, että miten tärkeät jaksojen aloitukset määrittävät peliä.

– Vaikka väsyttäisi, niin verryttelyt pitää tehdä tauolla uudelleen ja hakea uusi keskittyminen. Pelaajien pitää auttaa toisiaan, sitä kautta nuori porukkamme oppii pärjäämään, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kuvailee.

Pitkäaikaisloukkaantuneiden lisäksi varma poissaolija torstailta on nuhakuumeesta kärsivä Matias Ojala. Myös Eero Hyökyvirta on saanut pientä kolhua, joten hänen pelaamisensa on vielä epävarmaa. Tiiviin otteluohjelman myötä peliminuuttien jakaminen usealle pelaajalle korostuu.

– Pelejä on tiuhaan tahtiin, joten tehokkaalla palauttelulla on oma merkityksensä. Balanssia levon ja rasituksen välillä koko ajan jumpataan. Tänään vedimme terävän tunnin treenin ja kävimme taktista puolta läpi kentällä, Wiss kertoo keskiviikkoiltana.

– Inter on pelitavaltaan jonkin verran uusiutunut. Näimme cupissa, kuinka vaarallinen heidän hyökkäyskalustonsa on. Meillä on aika vähäinen kokemus nurmikentästä tällä kaudella, joten huolellisuus pallotyöskentelyssä korostuu.

Ottelu Turussa alkaa kello 18.30.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat