Paikalliset

Nekalan kirjaston puolustajat luovuttavat adressin kaupungille, tiedote sisältää myös piikin pinkille ratikalle – "On hämmentävää, että toiset vaativat possujunaa Hämeenkadulle"

Nekalan kirjaston puolustajilta tulee kenties yllättävääkin piikkiä pinkin ratikan kannattajien suuntaan.

Pekka Ruissalo

Nekalan kirjaston puolustajat luovuttavat maanantaina kello 15.15 adressinsa "Nekalan kirjasto säilytettävä" hyvinvoinnin apulaispormestari Johanna Loukaskorvelle (sd), joka vie sen eteenpäin valtuuston kokoukseen. Valtuusto päättää saman illan kokouksessaan, pysyykö Nekalan kirjasto säästölistalla.

– Tietenkin toivomme, että valtuutetuilta löytyisi yhteistä poliittista tahtoa säilyttää meille alueen asukkaille niin tärkeä lähikirjastomme, joka on koko kylän sydän ja ihmisten kohtaamispaikka, adressissa muotoillaan.

Nettiadressin on allekirjoittanut sunnuntai-iltaan kello 20.30 mennessä 1046 ihmistä. Moni alueen asukas on kerännyt ahkerasti nimiä myös paperiversioon, jonka on voinut allekirjoittaa myös Nekalan kirjastossa.

Adressi sisältää myös ehkä hieman yllättävän piikin toisen kansalaishankkeen, muun muassa kansanedustaja Sanna Marinin (sd) aktiivisesti ajaman pinkin ratikan suuntaan.

– Samana iltapäivänä oman adressinsa luovuttavat myös pinkin ratikan puolestapuhujat. On hämmentävää, että toiset vaativat possujunaa Hämeenkadulle, kun me vaadimme peruspalvelujen säilyttämistä alueellamme.

Adressista vastaavat Viinikan-Nekalan Omakotiyhdistys, Nekalan koulun vanhempainyhdistys Nekova sekä Tampereen normaalikoulun Tuki ry.

Nekalan kirjasto vai pinkki ratikka?

Nekalan kirjasto ja koulu.
70% (76 ääntä)
Kummatkin ovat tärkeitä.
15% (16 ääntä)
Pinkki ratikka.
8% (9 ääntä)
Kumpikaan ei kiinnosta.
7% (8 ääntä)
Ääniä yhteensä: 109

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat