Paikalliset

Valkeakosken Liikenne lisää moottoritievuoroja Tampereelta – Kaikki bussit ajavat Ideaparkin kautta

Valkeakosken Liikenne uusii aikataulunsa kesäkuussa.

Petteri Mäkinen

Valkeakosken Liikenteen ajamat nopeat moottoritievuorot tuplaantuvat ja kaikki vuorot ajetaan kesästä lähtien Ideaparkin kautta.

Valkeakosken Liikenne siirtyy kesäaikatauluihin maanantaina 4. kesäkuuta ja samassa yhteydessä tulee muutoksia Tampereen ja Valkeakosken väliseen vuorotarjontaan.

Vanhaa Lempääläntietä ajaa enää linja 53, joka ajaa myös Ideaparkin kautta. Tampereen ja Ideaparkin väliseen tarjontaan tulee siis runsaasti uusia yhteyksiä.

– Matka-aika päästä päähän moottoritien vuoroillamme on 45 minuuttia, joten se on varteenotettava vaihtoehto omalle autolle. Uskomme että nopeus ja kattava vuorotarjonta tuo myös lisää matkustajia, sanoo Valkeakosken Liikenteen viestintäjohtaja Kimmo Wirén.

– Matkalippuvalikoimaan on niin ikään tulossa muutoksia, mutta niistä pääsemme kertomaan vasta toukokuun puolivälissä, hän jatkaa.

Tampereella Valkeakosken vuorojen päätepysäkki kaikilla vuoroilla on linja-autoasema, mutta arkiaamuisin kaksi vuoroa jatkaa Tays:lle. Uudet kesäaikataulut julkaistaan bussiyrityksen verkkosivuilla lähiaikoina.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat