Urheilu

Veikkausliigassa on tukku kovia nimiä – kokosimme 11 pelaajan dream teamin

Faith Friday Obilor on HJK:n tukiranka.

Arkisto

Jalkapallon Veikkausliiga pulppuaa jälleen kerran tasokkaita pelimiehiä, niin lupaavia kuin tasonsa jo todistaneita. 

Seuraavassa Veikkausliigan fantasiajoukkue 3–4–3-muodostelmassa.

Maalivahti: Otso Virtanen, KuPS
Hyväraaminen 23-vuotias on vasta menossa kohti parhaita pelivuosiaan. Suomalaisena ykköstorjujana harvinaisuus liigassa.

Puolustaja: Taye Taiwo, RoPS
Omalle tasolle päästessään liigan paras pelaaja. Loistava fysiikka ja maaginen vasuri. Nigerialainen MM-kisapelaaja on kova pelote myös erikoistilanteissa. Jos kunto löytyy, Taiwo tuskin pelaa koko kautta RoPSissa.

Puolustaja: Faith Friday Obilor, HJK
Tärkeä osa HJK:n kultaista selkärankaa. Obilorilta löytyy fysiikkaa, päättäväisyyttä ja yllättävän paljon taitoakin.

Puolustaja: Mikko Hauhia, FC Lahti
Raudanlujaa kokemusta on turha sivuuttaa. Hauhia tilkitsee vasemman laidan ja toimii jälleen joukkueensa kapteenina.

Keskikenttäpelaaja: Emile Paul Tendeng, SJK
Yksi talvikauden merkittävimmistä pelaajasiirroista. Senegalin mies teki hyvää jälkeä Ilveksessä. Maalipaikkoja luova peluri, jolta lähtee tarvittaessa myös tulinen kuti.

Keskikenttäpelaaja: Mosa, HJK
Taiwon tapaan Mosalla on rahkeet liigan parhaaksi pelaajaksi. Hänen tähtäimensä on Euroopan huippuliigoissa, joten nyt pitää saada alle vakuuttava, tasalaatuinen kausi. Voi pelata sekä puolustavammassa että luovassa roolissa.

Keskikenttäpelaaja: Urho Nissilä, KuPS
Keskialueen 21-vuotias väkkärä viihtyy hyökkäävässä roolissa ja osaa panna pallon pussiin. Nissilän ja suomalaisen jalkapalloilun nimissä sopii toivoa, että alkamassa on hänen viimeinen kautensa Suomessa.

Keskikenttäpelaaja: Mika Ojala, FC Inter
Viimekesäisestä paluusta Veikkausliigaan ei tullut sellaista paraatimarssia kuin odotettiin. Nyt on lupa odottaa laadukkaampaa tekemistä. Jännittävää nähdä, millaiseksi yhteispeli Timo Furuholmin ja Benjamin Källmanin kanssa kehittyy.

Hyökkääjä: Riku Riski, HJK
Aktiivinen ja rohkea tyyppi Klubin vasemmalle laidalle. Vastustajasta ja tilanteesta riippuen valmennus todennäköisesti hienosäätää hänen työnkuvaansa. Jos Riski pelaa pääosin selkeässä hyökkääjäroolissa, hän nousee maalikuningasehdokkaaksi.

Hyökkääjä: Aleksei Kangaskolkka, IFK Mariehamn
Yllättävän monipuolinen hyökkääjä suhteellisen isoksi mieheksi. Viime kauden 16 ja koko liigauran 66 täysosumaa kertovat olennaisen. IFK M on koonnut taas potentiaalisen nipun, joten tarjoilu pelannee.

Hyökkääjä: Klauss, HJK
Keskellä hyökkäystä pelaava pitkä kaveri ei ole aina välttämättä target-kärki, mutta kyllä nuori brassi varmasti sellaisenakin pärjää. Klaussista huokuu saalistajan vaisto. Ei höntyile, vaan odottaa maltilla mahdollisuuttaan.

LUE MYÖS: Laitoimme Veikkausliigan joukkueet järjestykseen, äänestä omaa suosikkiasi!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat