Paikalliset

Patrik Laine latelee suoraa tekstiä Tapparan pelitavasta – YLE: "Ei tekisi mieli pelata sitä trappilätkää hetkeäkään"

Patrik Laine heittää kritiikkiä Tapparan pelitavan suuntaan.

Pekka Ruissalo

Kun Tappara kohtaa tänään Hakametsän illassa TPS:n Liigan toisessa välieräottelussa, seurailee myös muuan Patrik Laine joukkueen edesottamuksia tarkasti. YLE:n haastattelema Laine antoi palaa myös Tapparan pelitavasta. Valmentaja Jukka Rautakorpea on kritisoitu tänä keväänä trap-pelitavan liiallisesta käytöstä. Mallissa keskialuetta sumputetaan siihen malliin, ettei vastustajan hyökkäys etene siitä mihinkään. Vastaavasti oma hyökkäyspelaaminen on pahimmillaan hyvin riskitöntä.

– Olen tuossa katsellut, että vähän on erinäköistä se peli. Ei tekisi mieli kyllä pelata tuota trappilätkää enää hetkeäkään. Minä ainakin olen saanut siitä ihan tarpeeksi, kun pari vuotta sitä pelasin. Alkoi tulla jo korvista, Laine lataa YLE:lle.

Laine uskoo muuten Tapparan menestystarinaan tänäkin keväänä.

– En mä halua sen enempää lähteä huutelemaan, mutta eiköhän sieltä kolmas tule putkeen. Ainakin täältä katsottuna, se on selkeästi odotuksena, viimeksikin tuli tosi iso voitto Turusta. Pitkä on matka vielä, mutta sitä kohti mennään.

Myös Henrik Haapalan pelaaminen on ollut miehen mieleen.

– Haapalan Henkka on noussut esiin, pari kovaa kassia laittoi tuohon viime peliin. Henkka on aina ollut kevään miehiä. Pelit alkavat kulkea, kun tekonivelet lämpiävät.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat