Paikalliset

Outo välikohtaus Hervannassa: Mies yritti käydä rautaputkella bussinkuljettajan kimppuun – Tilannetta edelsi vaarallinen ohitustilanne

Hervannassa koettiin erikoinen ja pelottava tilanne lauantai-iltana, kun henkilöautoa kuljettanut mies menetti malttinsa täysin. Arkistokuva.

Sonja Sivonen

Ohikulkija taltioi sattumalta puhelimeensa pelottavan tilanteen, jossa Tampereen kaupungin liikennelaitoksen (TKL) bussinkuljettaja joutui tappeluun henkilöauton kuljettajan kanssa Hervannassa. Tapaus sattui lauantai-iltana. Tilanne sai alkunsa, kun autoa kuljettanut mies kävi bussinkuljettajan kertoman mukaan tämän kimppuun. Aseena miehellä oli rautaputki.

Kuljettajan kertoman mukaan tilanne alkoi siitä, kun henkilöautoa kuljettanut mies kiilasi vaarallisesti bussin eteen ja teki äkkijarrutuksen.

Tämän jälkeen kuljettaja oli nousemassa ajoneuvosta katsomaan, onko tilanteesta aiheutunut vahinkoja. Henkilöautossa ollut mies nousi ajoneuvostaan ja tuli bussinkuljettajan ikkunan viereen. Kun kuljettaja avasi ikkunan, mies yritti lyödä samantien rautaputkella. Lyönti meni ohi.

Kuljettaja oli noussut silminnäkijähavaintojen mukaan bussista. Tässä vaiheessa henkilöautoa kuljettanut mies oli käynyt tämän päälle. Seuranneessa nahistelussa isokokoinen kuljettaja sai hyökkääjän taltutettua, ja piti tätä aloillaan siihen asti kun virkavalta tuli paikalle.

Asiaan liittyvän videon ja TKL:n kommentit asiasta julkaisi ensimmäisenä Iltalehti verkkosivuillaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat