Paikalliset

Presidentti Niinistö kiitteli puheessaan erikseen ja nimeltä kuutta henkilöä – Kiitosta satoi myös Pirkanmaalle

Heikki A. Ollila sai Sauli Niinistöltä erityiskiitokset.

Sonja Sivonen

Sunnuntai-iltana jatkokauden presidenttinä varmistanut Sauli Niinistö piti eilisen illan aikana myös kiitospuheensa, jossa kiiteltiin erikseen nimeltä kuutta henkilöä. Kiitosta sateli listalla myös pirkanmaalaisille.

Odotetuin nimi on Kangasalan taustavaikuttaja Heikki A. Ollila, joka on ollut merkittävä tukihenkilö Niinistön takana jo vuosikausien ajan. Kaksikko valittiin aikoinaan samana vuonna, 1987, eduskuntaan. Ollilaa pidetään yleisesti Niinistön parhaana kaverina. Ollila oli Kokoomuksen kansanedustajana neljän kauden ajan. Myös Ollilan vaimo Pirkko-Liisa on pitkän linjan kokoomusaktiivi ja järjestövaikuttaja.

Kiitosta sai myös 30-vuotias tamperelaislähtöinen Pete Pokkinen. Pokkinen on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta tehdä monenlaista. Huawein palveluksesta Niinistö pyysi pari vuotta sitten Pokkisen kansliaansa erityisavustajaksi.

Ja sitten on vielä Akaasta kotoisin oleva Jenny Thuneberg, joka on suorittanut tiedotusopin opinnot Tampereen yliopistossa. Hän oli vaalikampanjassa Niinistön sihteeri, jonka tehtäviin kuuluivat viestintä ja sosiaalinen media. Thuneberg valittiin taannoin kokoomuksen eduskuntaryhmän tiedotussihteeriksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat