Paikalliset

Onnibus liikennöi nyt Tampereelta Sappeelle ja takaisin – Idea lähti laskettelukeskuksesta

Kevään aikana pääsee laskettelemaan halvalla.

Kare Asp

Halpabussiyhtiö OnniBus.com aloittaa uuden SKI-linjan Tampereen ja Sappeen hiihtokeskuksen välillä. Ensimmäinen vuoro ajetaan lauantaina 3.2. ja kokeilujakso jatkuu alustavasti 10. maaliskuuta saakka. Vuoroja ajetaan lauantaisin reittitunnuksella F12-SKI siten, että vuoro Tampereelta Sappeelle lähtee kello 10 ja Sappeelta Tampereelle kello 17.30. Tampereen lisäksi bussin kyytiin pääsee hyppäämään Kangasalta, Pälkäneeltä sekä Aitoosta. Liikennöinti aloitetaan Sappeen matkailukeskuksen tilauksesta.

Uusi SKI-linja vastaa erityisesti Sappeen matkailukeskuksen kausikorttikampanjan aikaansaamaan kysynnän kasvuun. Syksyllä 2017 toteutettuun kampanjaan tarttui reilu 17 000 lasketteluharrastajaa. Iso osa kausikortin hankkineista asuu Pirkanmaalla, erityisesti Tampereella.

Sappeen hiihtokeskus sijaitsee Pälkäneellä, noin tunnin ajomatkan päässä Tampereelta Valtatie 12:sta Lahden suuntaan. Hiihtokeskukseen ei ole julkisen liikenteen yhteyksiä, ja lasketteluharrastajat ovatkin joutuneet taittamaan matkansa joko kimppakyydeillä tai omilla autoillaan.

– Lähdimme innolla tähän kokeiluun, sillä tällä hetkellä asiakkailla ei ole yhtäkään julkisen liikenteen vaihtoehtoa. Haluamme taata yhdessä Sappeen Matkailukeskuksen kanssa, että kausikortin hankkineilla laskettelijoilla on mahdollisuus kunnolliseen yhteyteen Sappeelle edulliseen hintaan.

Kokeilusta voi tulla pysyvä.

– Kokeilujakson suosion perusteella päätämme liikennöinnistä myös pääsiäisenä ja ensi talven reittiliikennettä suunniteltaessa, kommentoi OnniBus.comin kaupallinen johtaja Petteri Rantala.

Sappeen Matkailukeskuksen rinneliiketoimintajohtaja Kosti Puurunen kertoo, että OnniBus.comin kanssa aloitettava yhteistyö on uusi lisä yhtiön toimintamalliin, joka pyrkii ympäristöystävällisyyteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat