Paikalliset

Manse PP:n naisille taas tunnustusta – "Voittajakulttuuri rakentuu yhteisöllisyydestä ja pitkäjänteisestä työstä"

Kapteeni Nina Taipale vastaanotti JussinHessu-palkinnon.

Tamperelaisen arkisto

Tammerkosken ja Tampereen nuorkauppakamarien vuosittain jakama JussinHessu-kulttuuripalkinto 2018on myönnetty Manse PP:n naisille.

Manse PP voitti SM-kultaa naisten pesäpallossa viime vuonna.

– Suomalaisessa urheilussa ja liikunnassa mediajulkisuutta saavat useimmiten muutamat valtalajit. Arvokasta työtä tehdään ja menestystä saavutetaan myös lajeissa, jotka harvemmin esiintyvät julkisuuden valokeilassa. Tällaisilla lajeilla on oma harrastaja- ja uskollinen kannattajakuntansa. Voittajakulttuuri rakentuu yhteisöllisyydestä ja pitkäjänteisestä työstä. Se vaatii paljon pyyteetöntä työtä taustajoukoilta, kannattajilta ja ennen kaikkea joukkueelta. Menestys ja mestaruus maistuvat näistä lähtökohdista varmasti makealle, ja on monelle pelaajalle unelmien täyttymys. Onnistuminen vahvistaa tamperelaista paikallistunnetta, todetaan perusteluissa.

JussinHessu-kulttuuripalkinnolla palkitaan vuosittain tamperelainen kulttuuriteko. Palkinto on saanut nimensä sen perustajien Jussi Elomaan ja Heikki Kinnin mukaan.

Palkinnon on suunnitellut ja toteuttanut taiteilija Jarmo Jurkka vuodesta 1998 lähtien. Palkinto jaettiin nyt jo 28. kerran.

Palkinnon vastaanotti Manse PP:n naisten joukkueen kapteeni Nina Taipale.

JussinHessun-kulttuuripalkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 1991. Aikaisempia palkittuja ovat olleet muun muassa Tampereen Teatterikesä, Popeda, Sorin Sirkus, Komediateatteri, Paleface, Juice Leskinen, Rajaportin sauna, Kauppahalli, Jonne Aaron, Ilves jalkapallo, Arimo Mustonen ja Suppaa Tampere. Vuonna 2017 kulttuuripalkinnon sai tamperelainen Blockfest-kaupunkifestivaali.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat