Paikalliset

Pariskunta myi tamperelaismiehelle dopingaineita ja pillereitä – Syyttäjä vaatii vankeusrangaistuksia

Syyttäjä hakee tamperelaismiehelle ehdotonta vankeusrangaistusta laittomista pilleri- ja hormonikaupoista.

Arkisto/Jasmin Kareinen

Pirkanmaan käräjäoikeus on käsitellyt tällä viikolla asiakokonaisuutta, jossa pääkaupunkiseudulla asuvan pariskunnan epäillään myyneen tamperelaismiehelle tuhansia kappaleita huumaavia lääkeaineita. Alkusyksyllä pariskunta on kaupitellut tamperelaismiehelle yhteensä 333 kappaletta Subutex-lääketabletteja sekä 26 980 kappaletta Rivotriliä.

Rivotril on epilepsian hoitoon käytetty erittäin voimakas lääke, joka on viime vuosina noussut suosioon myös päihteiden väärinkäyttäjien keskuudessa. Katukaupassa sitä on myyty varsin halvalla, usein kahden euron kappalehinnalla.

Tämän lisäksi pariskunnalla on ollut hallussaan myös marihuanaa, amfetamiinia sekä pieni määrä kokaiinia.

Lääkeaineiden lisäksi pariskunta on myynyt tamperelaismiehelle 20 ampullia Trenabol-nimistä hormonia. Mies on maksanut ampulleista 1 600 euroa.

Tamperelaismiehen hallusta on löydetty myös FN-merkkinen pistooli ja 31 patruunaa. Miehellä ei ole aseeseen lupaa. Ase ja patruunat ovat takavarikoitu miehen asunnolta. Tämän lisäksi miehen autosta on takavarikoitu teleskooppipatukka.

KihlakunnansyyttäjäJari Kukko hakee pariskunnalle ehdollisia vankeusrangaistuksia. Tamperelaismiehelle syyttäjä hakee ehdotonta vankeusrangaistusta. Tätä syyttäjä perustelee sillä, että miehen ehdollista vankeusrangaistusta on vielä jäljellä ja tämän niin sanottu jäännösrangaistus tulisi panna täytäntöön ehdottomana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat