Saksalaisseura putosi täpärästi Mestarien Liigan jatko-otteluista – Purki harmitustaan tamperelaisella klassikkosketsillä

Jalkapallo ja komedia ovat universaaleja. Näin voi todeta jälleen perustellusti, kun seuraa saksalaisseura RK Leipzigin harmitusta tilanteessa, jossa joukkue jäi täpärästi ulos jalkapallon Mestarien Liigan jatkokierrokselta.

Asiasta kertoo Suomessa ensimmäisenä Helsingin Sanomat verkkosivuillaan.

Leipzig hävisi G-lohkon päätöskierroksella kotikentällään turkkilaiselle Besiktasille maalein 1–2 ja jäi lohkon kolmanneksi, kun Porto kaatoi samaan aikaan Monacon lukemin 5–2. Voittokaan ei olisi auttanut Leipzigia jatkoon, sillä Porto olisi pysynyt edellä keskinäisten ottelujen perusteella.

Joukkueen sosiaalisen median vastaavat olivat löytäneet Kummelin legendaarisen Jankon Betoni-sketsin, jossa Heikki Silvennoisen esittämä hahmo viskelee papereita ympäri pöytää. Sketsistä muistetaan myös Silvennoisen hahmon ilmeettömästi toteama fraasia asia kunnossa, kun tämä on ensin kuullut hyvin kiukkuista palautetta. Sketsi on ympätty ottelua käsittelevään Twitter-päivitykseen.

– Jalkapallo, miksi rakastamme sinua niin, kysellään päivityksessä.

 

Written by:

Pekka Ruissalo

Ota yhteyttä