Paikalliset

Itsenäisyyspäivänä ajeltiin kännissä Nokialla ja Ylöjärvellä

Rattijuopot työllistivät poliisia itsenäisyyspäivänä.

Juha Perämäki

Alueen poliisia työllistivät itsenäisyyspäivänä rattijuopot. Ensimmäinen tapaus ajoittui iltauutisten aikaan, kun poliisipartio pysäytti Nokian Valtatiellä henkilöauton tarkastaakseen kuljettajan ajokunnon.

Ajokunto antoi toivomisen varaa, sillä autoa kuljettanut 1990-luvulla syntynyt mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat. Lisäksi mies oli ajossa ilman ajo-oikeutta ja hän oli ajokiellossa.

Samalla paikkakunnalla samoihin aikoihin poliisipartio pysäytti samaten Nokian Valtatiellä henkilöauton, joka oli poistettu liikennekäytöstä. Ajoneuvon kuljettajaksi osoittautui ajo-oikeudeton nainen. 1980-luvulla syntynyt nainen oli autoillut kortitta 18 kertaa aiemminkin vuoden sisällä.

Ylöjärvellä iltayhdeksän jälkeen poliisipartion huomio kiinnittyi Elovainiontiellä holtittomasti etenevään henkilöautoon ja se päätettiin pysäyttää. Autoa kuljetti 1990-luvulla syntynyt mies. Mies puhalsi alkometriin rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat