Se tavallinen tarina Tampereelta: Itsenäisyyspäivän alla tapeltiin urakalla - Yhdeltä katkesi hammaskin

Kuvituskuva

Arkisto

Itsenäisyyspäivän aattona ja edeltävänä yönä Tampereen ravintoloissa tapeltiin taas urakalla. Poliisi sai tiistaina tehtävän Kaukajärvellä sijaitsevaan anniskeluravintolaan kello 16.14. Keski-ikäisen naisen ja miehen välillä oli alkanut riita, joka oli ensin ollut sanallista. Sen jälkeen oli tönitty ja lopulta nainen oli lyönyt miestä tuopilla päähän. Asianomistajan vaatteet tahriutuivat verestä ja haavat vaativat tikkausta. Rikosilmoitus kirjattiin pahoinpitelystä.

Poliisi hälytettiin Tampereen Hämeenkadulla sijaitsevaan ravintolaan kello 2.40 keskiviikon puolella. Saadun ilmoituksen mukaan kaksi miestä oli tapellut keskenään ja järjestyksenvalvojat olivat saaneet erotettua heidät. Tapahtumien alustavassa selvittelyssä kävi ilmi, että 1960-luvulla syntynyt mies oli käyttäytynyt ravintolassa häiritsevästi, haastanut riitaa ja käynyt muihin kiinni. Jossakin vaiheessa hän oli siirtynyt häiriköimään 1980-luvulla syntynyttä miestä, jonka päälle hän oli kaatanut juomat. Tämän jälkeen oli alkanut paini. Vanhempi mies kuljetettiin putkaan. Rikosilmoitus kirjattiin lievästä pahoinpitelystä.

Samaten Hämeenkadulla sijaitsevasta ravintolasta tuli tutkittavaksi pahoinpitely kello 3.16 aamuyöllä. Paikalla 21- ja 20-vuotiaiden miesten välille oli tullut riitaa, jonka seurauksena vanhempi mies oli lyönyt nuorempaa kasvoihin. Asianomistajalta katkesi hammas ja ylähuuleen tuli vuotava haava. Ambulanssi kuljetti miehen sairaalaan jatkohoitoon.

 

Written by:

Pekka Ruissalo

Ota yhteyttä