Valovoimaisia tähtiä Mansen estradeilla!

Erja Lyytinen tuo reippaan joulumielen torstaina Tampereelle.

-

JOULU Samuli Edelmann nähdään Tampereen tuomiokirkossa ja Erja Lyytinen Pakkahuoneella.

Samuli Edelmann ja Jukka Perko yhdistivät voimansa ja lähtivät yhteiselle konserttikiertueelle tänä syksynä.

Konserttien ohjelmisto pureutuu syvälle suomalaiseen sielunmaisemaan ja yhdistelee kummankin taiteilijan versioita rakkaista klassikkovirsistä. Oi muistatko vielä sen virren -nimeä kantava kiertue käynnistyi marraskuussa Järvenpäästä ja jatkuu aina joulun aluspäiviin asti.

Rundi pysähtyy Tampereen tuomiokirkossa torstaina. Edelmannin ja Perkon rinnalla kokonaisuutta täydentää kosketinsoittaja Matti Paatelma.

Virret ovat kulkeneet vuosisatoja osana kansamme historiaa. Ne elävät ajassa ja ovat saaneet uusia muotoja ihmisten tarpeiden mukaan.

Jukka Perko julkaisi vuosituhannen vaihteen jälkeen uraauurtavan ja menestyksekkään virsilevynsä Kaanaanmaa. Levy nousi listoille ja myi yli kultalevyyn oikeuttavan määrän, mikä on jazzkiekolle merkittävä saavutus.

Samuli Edelmann on julkaissut kolme Virsiä-nimellä otsikoitua albumia, jotka avasivat uuden kauden Samulin uralla. Albumien yhteismyynti yli 200 000 kappaletta.

Kummankin taiteilijan virsikonsertit ovat olleet jo pitkään joulunajan toivotuimpia ja suosituimpia tapahtumia.

Myös Pakkahuoneella kuullaan torstaina kuumia artisteja jouluisissa merkeissä. Bluesin, soulin ja rock’n’rollin keinoin bileet pitävät Erja Lyytinen, Sami Saari ja Maria Hänninen.

– Joulun alla on mukava kerääntyä ystävien kanssa fiilistelemään pimeää kautta. Siksipä onkin erittäin hienoa tehdä kiertue kahden loistomuusikon kanssa, Lyytinen hehkuttaa.

– Konsertin suunnittelu on ollut järjettömän hauskaa ja treenit aloitettiin jo varhain syksyllä. Sami ja Maria ovat valovoimaisia esiintyjiä, eivätkä kainostele lavalla, kuten en minäkään.

– Persoonamme sopivat siis mainiosti yhteen. Sami on legendaarinen soul-mies, joka olisi kansainvälisilläkin markkinoilla varteenotettava esiintyjä. Marialla on taasen järjetön kyky sulautua mihin musiikkiproggikseen tahansa. Tästä tulee mieletön blues- ja soul-show, joulun ajan iloisissa tunnelmissa, Lyytinen ennustaa.

Erja Lyytinen Pakkahuoneella to 7.12.

erjalyytinen.com

Written by:

Ota yhteyttä