Paikalliset

Särkänniemi avaa viihdekeskuksen Ideaparkiin – "Suunnittelua tehdään lähes ympäri vuorokauden"

Ideaparkiin on suunniteltu myös laajennuksia.

Harri Verälä, Arosuo Arkkitehdit Oy

Keväällä 2018 Lempäälän Ideaparkissa avataan uusi viihdekeskus, Zones by Särkänniemi.

Viihdekeskus yhdistää saman katon alle useita eri vapaa-ajanviettotapoja, joista vieraat voivat valita omiin tarpeisiinsa sopivan kokonaisuuden.

Uuden konseptin takana on FunZones Oy, jonka pääomistajana on Tampereen Särkänniemi Oy.

Keväällä 2018 avautuvan Zones by Särkänniemen suunnittelu on aloitettu, ja se tulee sijoittumaan Ideaparkin toiseen kerrokseen Funparkilta vapautuviin tiloihin. FunZones Oy:n johtajaksi on nimitetty FM Maria Eskelinen, joka aloittanut yrityksen palveluksessa 1.11.2017. Eskelinen siirtyy tehtävään Särkänniemestä, jossa hän on toiminut toiminnan kehittämiseen liittyvien konseptien suunnittelussa.

– Saimme tiedon vapautuvista tiloista melko nopealla aikataululla, joten suunnittelua tehdään lähes ympäri vuorokauden. Viihdekeskuksen teemasuunnittelussa hyödynnämme myös kansainvälistä osaamista, kertoo Eskelinen.

Asiakkaat voivat käydä esittämässä toiveitaan uuden keskuksen osalta yrityksen Facebook-sivulla.

– Kaikki toiveet, ajatukset ja ideat ovat tervetulleita! Luomme viihdekeskuksen, jossa yhdistyvät huvipuistojen, sisäaktiviteettipuistojen sekä elämyskohteiden parhaat puolet. Eri alueista, ”zoneista”, voi jokainen voi valita omaan aikatauluunsa, budjettiinsa ja tunnelmaansa sopivan kokonaisuuden joustavasti, määrittelee Eskelinen.

FunZones Oy on Tampereen Särkänniemi Oy:n ensimmäinen tytäryhtiö.

– Tampereen Särkänniemi Oy on ihmisten yhä hauskempaan vapaa-ajanviettoon erikoistunut yritys, ja haluamme laajentaa toimintaamme tällä saralla. Tavoitteemme on olla Suomen johtava ihmisten vapaa-ajanviettoon ja viihtymiseen tarkoitettujen palveluiden tarjoaja, kertoo toimitusjohtaja Miikka Seppälä.

Uudessa yrityksessä Tampereen Särkänniemi Oy:n kumppanina ja vähemmistöomistajana on Nordia Rahasto Oy, joka on terveys-, hyvinvointi-, vapaa-ajan- ja matkailualan sijoituksiin erikoistunut pääomasijoitusrahasto.

– Erilaisten vapaa-ajan palveluiden kysyntä kasvaa nopeasti, ja Zones tarjoaa mahdollisuuden olla luomassa uudenlaista kauppakeskuksiin soveltuvaa viihdesisältöä” toteaa Nordia Management Oy:n toimitusjohtaja Kalle Lumio.

– Kauppakeskukset ovat tärkeitä viihtymisen keskuksia, ja Ideapark Suomen suurin kauppakeskus. On hienoa että pääsemme uuden konseptin myötä tarjoamaan asiakkaillemme uusia elämyksiä. Zones by Särkänniemi vie Ideaparkin valtakunnallisen matkailuvetovoiman aivan uudelle tasolle, iloitsee Ideaparkin kauppakeskusjohtaja Visa Vainiola.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat