Paikalliset

Tesoman liikekeskuksen nimi julkistettiin – Vuokralaisiksi myös uusia ravintoloita

Tesoman liikekeskus on nyt Westeri.

Petteri Mäkinen

Tampereen Tesomalle valmistuvan liikekeskuksen nimikilpailu on ratkennut. Runsaslukuisista nimiehdotuksista voittajaksi valittiin Westeri.

Läntisen Tampereen olohuoneeksi tähtäävä Westeri avaa ovensa asiakkailleen keväällä 2018.

Liikekeskuksen nimestä järjestettiin elo-syyskuussa kaikille tamperelaisille avoin kilpailu. Nimiehdotuksia kertyi yli 900, joista 260 erilaista.

Voittajanimen valitsi raati, johon kuului Tampereen apulaispormestari Johanna Loukaskorpi, Tesoman koulun rehtori Panu Pitkänen, Westerin K-Supermarketin kauppias Ari Ruissalo ja Keskon aluejohtaja Jari Alanen.

– Westeri valikoitui voittajaksi, koska se kuvastaa hyvin Tesoman alueen ja liikekeskuksen uutta profiilia. Nimi viittaa läntiseen alueeseen ja on varsinkin nuorten suuhun hyvin sopiva, toteaa Tesoman koulun rehtori Panu Pitkänen.

– Oli ilo huomata, miten innokkaasti tamperelaiset lähtivät mukaan ideoimaan uudistuvalle liikekeskukselle nimeä. Tavoitteena on, että Westeristä muodostuu viihtyisä kohtaamispaikka, jossa päivittäinen asiointi on mieluisaa ja vaivatonta, sanoo Keskon aluejohtaja Jari Alanen.

Westeriin rakennetaan tilat uudelle K-Supermarketille, Tampereen kaupungin hyvinvointikeskukselle, joka sisätää kirjaston, nuorisotilat, hammashoitolan, neuvolan ja terveysaseman sekä joukolle muita kaupan- ja palvelualan yrityksiä, joita ovat muun muassa Fimlab, Kotipizza, Linkosuon kahvila, Pizza Hut, Posti, Studio Tiiu, Subway, Tesoman apteekki, Tokmanni ja Ravintola Asahi.

Uuden liikekeskuksen ensimmäinen vaihe avautuu asiakkaille keväällä 2018 ja kokonaisuudessaan hanke valmistuu keväällä 2019.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat