Paikalliset

Tampereen isoon lastentapahtumaan tulee skeittaava koira!

Rambo Staffi

Tomi Kosonen/I-Mediat Oy

Hiedanrantaan odotetaan ensi sunnuntaina satoja lapsiperheitä, kun Kulttuuritila Kuivaamolla järjestetään Lasten HalloweenDisko. Paikalla nähdään esimerkiksi lapsirakas, oikea skeittaava koira Rambo Staffi.

Rambo on vuonna 2012 staffordshirenbullterrieri, ja se asuu Seinäjoella.

Rambolla on myös oma Youtube-kanava. Katso video Rambosta jutun lopusta!

HalloweenDiskon toteuttavat katutaidetoiminnasta tuttu lastenkulttuuriyhdistys SirkusRakkausPumPum yhdessä lasten toivemusiikista ja seinille heijastettavista liikkuvista kuvista vastaavan visuaalisen musiikin ja taiteen edistäjä Swäg ry:n kanssa.

Väliaikaisessa Hiedanrannassa näkyy niin katutaidebuumi kuin rullalautailun suosion nousu. HalloweenDiskon pääesiintyjinä “skeittaavina haamuina” nähdään olympiatason skeittihallin Kenneli D.I.Y.:n alueelle rakentaneet Kaarikoirat ry. Rambo Staffin lisäksi tapahtumassa nähdään skeittaava pelle ja lapsiesiintyjiä.

Järjestäjät kertovat, että oheisohjelmasta löytyy jokaiselle jotakin. PellePändi ja leikkipaikka viihdyttävät perheen pienimpiä ja kolikoilla toimivat pelikoneet houkuttelevat isompia lapsia.

Pirkanmaalaisista lastentapahtumista tutut Pyörätuolitanssivat pellet nähdään myös koko tapahtuman ajan.

– Tapahtuman tavoitteena on lisätä lapsiperheiden kiinnostusta aluetta kohtaan tarjoamalla kaikenlaisille perheille yhteistä monipuolista ja lapsilähtöistä tekemistä. Yhteistyö Kaarikoirien kanssa lisää harrastajamääriä myös skeittihallin puolella, jossa on viikoittain oma vuoronsa nuoremmalle väelle, tapahtuman tuottaja Piritta Suominen kertoo.

Kuivaamolla on järjestetty aiemmin kaksi isoa lastentapahtumaa, joista kerätyn palautteen perusteella koko perheen toimintaa alueella kehitetään. Tila on esteetön ja diskossa voi liikkua niin pyörätuolilla kuin lastenvaunujenkin kanssa.

Tapahtumaan on sisäänpääsymaksu.

Lisätiedot tapahtumasta Facebookissa: Lasten HalloweenDisco

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat