Paikalliset

Uusi tamperelainen festivaali Uusi Tampere -festivaali saa jatkoa

Uusi Tampere saa jatkoa Hiedanrannassa.

Kyösti Karila

Viime kesänä Tampereen Hiedanrannan Kuivaamossa järjestetty Uusi Tampere -festivaali näytti heti ensimmäisellä kerralla tarpeellisuutensa.

– Kuivaamon kolme toisistaan hyvin erilaista mutta yhtä lailla toimivaa lavaa oli hieno yhdistelmä, joka houkutteli paikalle noin 1500 tuoreen musiikin ystävää. Tulemme siis jatkamaan musiikillisesti ennakkoluulottomalla linjalla, festivaalin tuottaja Antti Hietala lupaa.

Uusi Tampere yhdistää ajankohtaisesti ja tyylikkäästi urbaanin musiikin. Hietalan mukaan festivaali on rohkeasti digitaalinen, analoginen, elektroninen, akustinen ja myös perinteinen.

– Vuoden 2017 tapahtuma antoi todella kirkkaan lupauksen tulevasta. Olimme heti festivaalin jälkeen varmoja, että Uusi Tampere -konsepti tullaan toteuttamaan uudelleenkin. Festivaali toki kehittyy ja sen tyyli tarkentuu kesällä 2018, joten voin luvata ihmisille entistä hienomman kokemuksen, Hietala toteaa.

Hietalan mukaan Hiedanrannan Kuivaamo on uusi, erilainen ja kiehtova paikka järjestää festivaalia, jonka ensimmäiset esiintyjät julkistetaan maanantaina 13. marraskuuta. Samalla tulevat myyntiin hyvin edulliset kahden päivän ennakkoliput.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat