Paikalliset

Restamax kasaa Areenan ravintolatarjontaa – Tässä listaa ehdokkaista

VIIHDE Restamax rakentaa Areenan ravintolatarjonnan suurelta osin tuttujen ravintolakonseptiensa pohjalle.

SRV / Studio Libeskind

Restamaxin toimitusjohtaja Juha Helmisen mukaan ravintolakonsernin nykyiset konseptit ovat vahva pohja, kun Tampereen uuden Areenan ravintolatarjontaa ryhdytään kasaamaan.

Tamperelaisen ravintolakonsernin valinta monitoimihallin ravintolapalveluiden tuottajaksi julkistettiin tällä viikolla samalla kun Kannen ja Areenan osakassopimus allekirjoitettiin.

– Ravintolatarjontaan tullaan valitsemaan omista konsepteistamme sopivat. Tulemme kehittämään myös uusia konsepteja tukemaan Areenan palvelutarjontaa.

Restamaxin tunnettuja ravintolakonsepteja ovat muun muassa Stefan's Steakhouse, Classic American Diner, Colorado Bar & Grill, Sticky Wingers, Wayne's Coffee ja Viihdemaailma Ilona.

Helmisen mukaan valinnoista kerrotaan vasta tuonnempana. Toimitusjohtaja ei lähde arvailemaan edes Areenaan tulevien ravintoloiden tai ravintolapaikkojen määrää.

– Näihin ei ole vielä vastauksia. Kaikki riippuu siitä, miten paikat ja ravintolakokonaisuudet rakennetaan.

SRV:n hankekehitysjohtaja Kari Mäkelän mukaan Restamaxin monipuolisuus, joustavuus ja ketteryys painoivat valintavaa'assa.

– Se on vakaa toimija ja kasvanut koko historiansa ajan luoden kymmeniä ravintolakonsepteja erilaisten kohderyhmien muuttuviin tarpeisiin, perustelee Mäkelä.

Monipuolisuudelle ja joustavuudelle on käyttöä, sillä Areenassa pitää palvella jääkiekkokatsojia, kulttuuritapahtumien vieraita ja myös tapahtumien ulkopuolella alueella aikaansa viettämään tulevia kaupunkilaisia.

– Kyllä se on meille haaste. Vahvuutemme on se, että meillä on paljon on paljon erilaisia vaihtoehtoja, joita voidaan muokata tilanteeseen sopivasti.

Helmisen mukaan Restamaxissa ollaan ylpeitä siitä, että yhtiö pääsi mukaan kotikaupunkinsa suurhankkeeseen.

– Tämä on meille tosi iso asia. Tampere kasvaa kovaa vauhtia ja olemme ylpeitä, että saamme olla siinä mukana. Tehtävänämme on olla mukana tuottamassa Areenalle elämyksiä. Se on meidän ydinosaamisaluettamme.

Vuonna 1996 perustetun Restamax Oyj:n liikevaihto oli viime vuonna 130 miljoonaa euroa. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 120 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa ja viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiö on asettanut tavoitteekseen kansainvälistymisen ensi vuoden aikana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat