Tilanneviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.
Vaalikoneemme on nyt avattu!

Paikalliset

Äänestä Pirkanmaan paras työnantaja 2017

Vuoden työnantaja -palkinnon tavoite on kannustaa työllistäjiä ja työllistämistä Pirkanmaan talousalueella, palkinto on jaettu jo vuodesta 1983. Voittajan valinnassa huomioidaan muun muassa yrityksen tunnusluvut, henkilökunnan kehittäminen, yrityksen työnantajamielikuva sekä vaikutus alueen talouteen.

Kilpailun toteutuksesta vastaa vuosittain Tammerkosken Nuorkauppakamari.

Kilpailussa järjestetään myös yleisöäänestys ja yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan Vuoden Työnantaja 2017 -palkintojenjakotilaisuudessa 25. tammikuuta Kulttuuriravintola Kivessä.

Valitse oma ehdokkaasi ja äänestä logojen ja esittelyjen alla olevalla lomakkeella!

 

BearIT on digitaalinen ohjelmistotalo, joka tarjoaa asiantuntevia ohjelmistoratkaisuja. Toimintamme ytimessä ovat asiantuntijuus ja korkea laatu, ja tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset. Työntekijöillämme on vuosien kokemus Nokian ja Microsoftin kaltaisista ohjelmistotaloista. Alan kokemuksen ansiosta olemme vahva ja luotettava liikekumppani. Haluamme kehittää digitaalisia ratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea ja tuovat todellista hyötyä. 

 

Framery on pioneeri äänieristettyjen toimistoratkaisujen suunnittelussa ja valmistuksessa. Olemme johtava toimittaja ja ainoa pelkästään niihin keskittynyt yritys. Käyttökokemus on ykkösprioriteettimme, sillä tuotteidemme tehtävä on tehostaa työskentelyä ja auttaa ihmiset parempiin suorituksiin. Asiakkainamme on yrityksiä pienistä toimistoista maailman tunnetuimpiin brändeihin.

 

Turva on keskinäinen vakuutusyhtiö, jonka toiminnan tarkoitus on huolehtia omistaja-asiakkaidensa taloudellisesta turvallisuudesta järjestämällä vahinko-, henki- ja eläkevakuutusturva sekä sijoitus- ja pankkipalvelut Turvan kautta. Päämääränämme on olla paras vakuutusyhtiö, joka tarjoaa odotukset ylittävää palvelua. Työntekijöidemme mielissä haluamme olla paras työpaikka.

 

Koti Puhtaaksi on pirkanmaalainen perheyritys, joka tuottaa puhdistusalan palveluja ja kotipalvelujen tukipalveluja Tampereella sekä viereisissä kunnissa. Palveluitamme ovat kotisiivous, kotiapu ja toimistosiivous. Kaiken takana on neljä Tynin sisarusta; Saana, Soili, Saila ja Selina, sekä Saanan puoliso Henri. Työperheemme kokonaisuudessaan on noin parikymmenhenkinen. Tämä keskikokoinen yrityksemme on meidän kaikkien yhteinen harrastuksemme, työmme ja elämämme.

 

Maarakennus T.Haavisto on palvellut jo yli neljä vuosikymmentä pirkanmaalaisia asiakkaita - niin yksityisiä kuin yrityksiäkin. Maarakennus T.Haavisto on hyvä kumppani niin teollisuudelle, purku- ja saneeraustöihin kuin omakotitalorakentajalle. Kokeneet ammattilaiset saavat aikaan hyvää ja laadukasta jälkeä. Meitä on neljäkymmentä ammattiylpeää osaajaa ja jokaisella on alan vaatimukset täyttävä työturvallisuus-, tieturva-, rataturva- ja tulityökoulutus. 

 

MarkkinointiAkatemia on digitaalisen markkinoinnin moniosaaja, joka osaa auttaa sekä digitaalista taivaltaan aloittavia että kokeneempia konkareita. Autamme jokaisena päivänä asiakkaitamme kasvamaan ja menestymään, panostamme loistavan työilmapiirin ylläpitämiseen ja keskitymme kunkin tekijän henkilökohtaiseen kehitykseen.

 

Pirkanmaan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama, vastuullisesti palveleva paikallinen yritys, joka toimii osana S-ryhmää. Osuuskauppa harjoittaa päivittäistavara- ja käyttötavarakauppaa, ravintolakauppaa sekä polttoneste- ja liikennemyymäläkauppaa. Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajille. Asiakas on tärkein, niinhän ne kaikki sanovat. Meillä Pirkanmaan Osuuskaupassa se on kuitenkin vähän eri juttu – aidosti. Pirkanmaalaiset asiakkaamme omistavat meidät. Muita omistajia ei ole.

 

Tampereen Perheravintolat Oy pyörittää yhdeksää McDonald's-ravintolaa Tampereella, Turussa, Raisiossa, Raumalla ja Porissa. Pikaruokaravintola McDonald’sin työntekijät arvostavat erityisesti ravintoloiden erinomaista työilmapiiriä. Parasta työssä on henkilökunnan mukaan työkaverit ja asiakaspalvelu, kehittymismahdollisuudet sekä kannustavat esimiehet. McDonald’s on Suomessa merkittävä työllistäjä. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984 Tampereella.

 

Tampereen Sähkölaitos on moderni energiakonserni, joka tuottaa kotimaista, uusiutuvaa energiaa sekä kehittää aktiivisesti tulevaisuuden energiaratkaisuja. Vähennämme kasvihuonekaasupäästöjä, ja luomme lisää työpaikkoja Pirkanmaalle. Käymme rohkeasta dialogia asiakkaiden kanssa. Tämä on myös tuotekehityksemme perusta: yhdessä asiakkaiden kanssa. Olemme luoneet vahvaa pohjaa sille, että seuraavien vuosien aikana onnistumme menestyksekkäästi tuottamaan juuri niitä palveluita ja tuotteita, joita asiakkaat haluavat.

 

Triuvare on sinun puolellasi pöytää istuva IT-kumppani, joka pyrkii laite- ja sovellusriippumattomana kumppanina valitsemaan parhaiten sopivat IT-ratkaisut. Tarjoamme oikeat ja huolettomat tietotekniikkaratkaisut, jotka ennaltaehkäisevät ongelmia ja tehostavat yrityksesi toimintaa. Palveluihimme kuuluvat mm. ATK-tuki, ICT-palvelut, tietoturva, palomuurit, verkkoratkaisut, pilvipalvelut ja Office 365. 

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat