Rekrytori valtaa Tullintorin ja Tullikamarin aukion – Tarjolla jopa 6 000 työpaikkaa

Suomen suurin pop up -työvoimatoimisto Rekrytori–Koulutori valtaa Tampereen keskustassa kaksi korttelia keskiviikkona 20. syyskuuta.

Tullintorin kauppakeskuksen ja Tullikamarin aukion suurtapahtuma tarjoaa samana päivänä tuhansia työpaikkoja ja laajan kattauksen opiskelupaikkoja ja hyviä harrastuksia. Suositut pikarekrykierrokset ja cv-videobaari auttavat työnhakijoita ja työnantajia löytämään toisensa.

– Yritykset täsmentävät vielä ensi vuoden työvoimatarvetta. Tähän mennessä tulleiden vastausten perusteella Rekrytorin työnantajat palkkaavat seuraavan vuoden aikana reilusti yli 6 000 ihmistä. Luku kasvaa, kun saamme lisää isojen firmojen vastauksia, ynnää Rekrytori–Koulutorin vastaava tuottaja Mikko Honkala.

– Vuosi vuodelta mukaan on tullut enemmän pörssiyhtiöitä ja isoja valtakunnallisia ja kansainvälisiä työnantajia. Syksyn tapahtumassa tekijöitä etsivät maalle ja merelle mm. Valmetin autotehdas, Viking Line, Transtechin kiskokalustotehdas, metsäkonevalmistaja Ponsse, Consti Yhtiöt, Tasowheel, vahvassa kasvussa oleva bigdata-firma Vainu.io ja virolainen, rekrytointiin erikoistunut it-firma Recrur/Ignite OÜ. Isoja henkilöstöpalveluyrityksiä edustavat mm. Adecco ja Opteam, Honkala luettelee.

Messuhalleissa ja kauppakeskuksissa järjestettävissä valtakunnallisissa tapahtumissa käy vuosittain yhteensä 20 000 työ- ja opiskelupaikan hakijaa. Työpaikkoja on vuosittain tarjolla yli 10 000. Yrityksiä, yhteisöjä ja oppilaitoksia mukana on vuosittain yhteensä yli 200.

Rekrytori on rekisteröity tavaramerkki, jota hallinnoivat Tampereen kauppakamari ja Honkalamedia Oy, joka myös tuottaa tapahtumat. Tapahtumat tuotetaan messuosastomaksuilla, ilman julkista tukea. Kävijöillä on tapahtumiin vapaa pääsy.

Seuraava Rekrytori–Koulutori järjestetään 14. helmikuuta 2018, jolloin tapahtuma täyttää 10 vuotta.

Käyttäjän Petteri Mäkinen kuva

Petteri Mäkinen