Puheenaihe

KSML: Suomeen perusteilla kansallismielinen ja maahanmuuttokriittinen luonnonsuojelujärjestö – "Suojella voivat muutkin kuin tytöt ja nynnyt"

Joutsenetkaan eivät ole turvassa maahanmuutolta? Jyväskyläläinen Teemu Torssonen on perustamassa eläinsuojelujärjestöä, joka on maahanmuuttokriittinen.

Anton Soinne

Suomeen perustetaan kansallismielinen luonnonsuojelujärjestö. Asialla on Perussuomalaisista tuttu jyväskyläläinen Teemu Torssonen. Asiasta kertoo Keskisuomalainen. Torssonen oli viimeksi julkisuudessa keväällä, kun hän ilmoitti haastavansa puolueen puheenjohtajakilpailussa Timo Soinin. Sittemmin Torssonen vetäytyi kilpailusta.

Lehden mukaan järjestön luonnonsuojeluagenda on ns. rajattu. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi ilmastonmuutos ei uutta järjestöä kiinnosta.

– Keskitymme siihen erityiseen suhteeseen, joka suomalaisilla on Suomen luontoon. Halusin myös näyttää, että luontoa voivat suojella muutkin kuin tytöt ja nynnyt, Torssonen sanoo.

Järjestö vastustaa myös maahanmuuttoa. Järjestö löytää maahanmuuton ja luonnonsuojelun yhteyden seuraavaan tapaan.

– Monikulttuuristuva Suomi aiheuttaa myös suorasti ja epäsuorasti uhkan eläinsuojelulle ja luonnonsuojelulle Suomessa. Epävakaa ja pirstalainen yhteiskunta ei pysty kehittämään eläin- ja luonnonsuojelua tarvittavalle tasolle niin hyvin kuin vakaa ja yhtenäinen yhteiskunta. Suomelle ja suomalaisille vieraat kulttuurivaikutteet heikenteävät myös eläinten suojelua ja luonnonsuojelua esim. islamisaation kautta. Sivistystä ja kehitystä tulee vaalia ja viedä eteenpäin, eikä taannuttaa, kuten islamisaation seurauksena tapahtuu, kuvaillaan asiaa järjestön nettisivuilla.

Järjestön sivustoon pääset tutustumaan tästä linkistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat