Paikalliset

Pursolta merkittävä investointi Nokialle – Tulossa 20 uutta työpaikkaa

Purson toimitusjohtaja Jussi Aro ja Nokian kaupungin kaupunkikehitysjohtaja Mikko Nieminenovat tyytyväisiä Pursolle sopivan tontin löytymiseen.

Purso Oy investoi valaistusliiketoimintansa kehittämiseen rakentamalla uuden tuotantolaitoksen Kolmenkulman yritysalueelle Nokialle. Purso on sopinut Nokian kaupungin kanssa yli viiden hehtaarin maa-alueen ostamisesta Kolmenkulmasta. Kauppasumma on noin miljoona euroa. Kaupan toteutuminen edellyttää vielä Nokian kaupunginvaltuuston hyväksymisen.

Yhtiö suunnittelee ja tuottaa alumiinista valmistettuja ratkaisuja teollisuuden eri aloille ja järjestelmäratkaisuja julkisivuihin ja LED-valaistukseen. '

– Yhtiömme hakee merkittävää kasvua valaistuksesta, kertoo Purson toimitusjohtaja Jussi Aro.

Kaupunkikehitysjohtaja Mikko Nieminen Nokian kaupungilta on erittäin tyytyväinen, että yritys on tehnyt uuden tuotantolaitoksen sijoittumispäätöksen juuri Nokialle. Purso ja Nokian kaupunki kartoittivat pitkään eri vaihtoehtoja, jotta yrityksen tarvitsema tontti löytyisi Nokialta.

– Investointi on merkittävä yritykselle, mutta se on sitä myös Nokian kaupungille. Investointi luo edellytyksiä uusien työpaikkojen syntymiselle ja vahvistaa tavoiteltua cleantech-osaamista yritysalueellamme, kuvailee Nieminen.

– Kolmenkulma tarjoaa meille näkyvyydeltään erinomaisen liikepaikan. Sijainti keskeisellä paikalla isojen teiden risteyksessä mahdollistaa logistisesti tehokkaat ratkaisut, kertoo Aro.

Purson uuden LED-valaistukseen keskittyvän tuotantolaitoksen arvioidaan olevan käynnissä vuoden 2019 aikana. Tehdas tulee työllistämään alussa noin 20 henkilöä.

Nokian kaupunginvaltuusto tekee lopullisen päätöksen tontin myynnistä kokouksessaan 28. elokuuta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat