Paikalliset

"Hänet pitää vaihtaa puoluekokouksessa" – Näin PS-vallankaappaus pohjustettiin Hommaforumilla

Maahanmuuttokriittisten suosimalla Hommaforumilla Timo Soinin vaihtoa lähdettiin petaamaan jo viime syksynä.

Kuvankaappaus

Perussuomalaisten kokonaisvaltainen vallanvaihdos viime viikonlopun puoluekokouksessa on ollut kuuma puheenaihe, joka on aiheuttanut melkoista vilinää myös Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Julkisuutta on saanut väite masinoinnista, jolla Jussi Halla-ahosta tehtiin puheenjohtaja ja Timo Soini ja hänen orkesterinsa siirrettiin puoluejohdosta syrjään.

Tamperelaiselle toimitettiin maahanmuuttokriittisten suosimalla Hommaforumilla käytyjä keskusteluja aiheesta. Niistä selviää, että Soinin vaihtoa on pohjustettu viime syksystä lähtien. Keskustelu kulkee otsikolla Kampanja PS:n pj:n vaihtamiseksi 2017 – Soini ulos.

– Soini pitää vaihtaa vuoden 2017 puoluekokouksessa. Se ei ratkaise läheskään kaikkia persujen, nuivien tai Suomen ongelmia, mutta on kuitenkin se ensimmäinen, tärkeä askel, kirjoittaa nimimerkki Lalli IsoTalo keskustelun avausviestissä.

Viestissä lähdetään masinoimaan puolueelle jäsenhankintaa ja uusia jäseniä. Puoluekokous oli avoin tilaisuus kaikille jäsenille, jotka pääsivät kaikki myös äänestämään.

– Muutama sata uutta jäsentä riittää äänestystuloksen kääntämiseksi, nimimerkki ohjeistaa.

Sittemmin keskusteluketju on kerännyt lähes 3 000 viestiä. Vastaus numero 2787 on kirjoitettu sunnuntaina kello 17.09, jolloin valinnat olivat jo selvillä.

– Nyt voi olla läpeensä tyytyväinen. Homma hoidettu tyylillä!, kirjoittaa nimimerkki Impi Waara.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat