Minne mennä

Kilpailu: Kuule ja tapaa Rajaton! – Näin osallistut

KILPAILU Kerro paras kuorokokemuksesi ja voita tapaaminen suosikkilauluyhtyeen kanssa.

Lauluyhtye Rajaton

Ville Paul Paasimaa

Kerro kaikkien aikojen paras kuorokokemuksesi ja voita liput konserttiin ja sen yhteydessä järjestetty tapaaminen huippusuositun lauluyhtye Rajattoman kanssa, kun se esiintyy Tampereen Sävel -festivaaleilla.

VIP-tapaaminen järjestetään puoli tuntia ennen keikkaa, kun lauluyhtye Rajaton esiintyy Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella lauantaina 10. kesäkuuta kello 22. Mukaan tapaamiseen saa ottaa 1–3 kaveria.

Parhaan kuorokokemuksensa voi käydä kertomassa Tamperelaisen Facebookissa perjantaihin 26. toukokuuta mennessä.

Tampereen Sävel tuo kaupunkiin parituhatta laulajaa 6.–11. kesäkuuta.

Festivaalin konserttisarjassa esiintyy huippukuoroja, laulajia ja lauluyhtyeitä Suomesta, Saksasta, Norjasta, Yhdysvalloista, Indonesiasta, Tšekistä ja Virosta.

Kuorokatselmukseen osallistuu 54 kuoroa, joista kahdeksan tulee ulkomailta, ja kansainvälisessä yhtyelaulukilpailussa nähdään 12 lauluyhtyettä yhdeksästä maasta. Tampere-talon Isossa salissa torstaista lauantaihin järjestettävään Kuorokatselmukseen on yleisöllä vapaa pääsy.

Kuule Sävel! -ilmaiskonserttisarja tuo katselmuskuorot esiintymään festivaalin aikana erilaisiin kaupunkitiloihin, päivä- ja hoivakoteihin, ravintoloihin, Finlayson Art Arean näyttelyihin sekä jumalanpalveluksiin.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat