Rossoon tulee kaksi savupiippua ja pieni ruokakauppa! – Osuuskauppa julkisti konseptin tänään

Tältä Puisto näyttää Hämeenkadulle.

Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskauppa

Ravintolan uusi logo.

Pirkanmaan Osuuskauppa

Suuntaa anatava havainnekuva Puiston katutason sisätiloista.

Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskauppa on julkistanut Rosson ravintolan tilalle tulevan paikan konseptin. Rosson nimi jää historiaan ja tilalle avataan Puisto-niminen paikka, joka yhdistää ravintolan, kahvilan, kaupan ja kesäterassin. Osuuskaupan mukaan konsepti on suomalaisittain ainutlaatuinen.

– Uniikki palvelukokonaisuus kattaa nälkäisen asiakkaan tarpeet aamusta iltaan, mukaan otettavista välipaloista à la carte -annoksiin. Pienet herkkusuut on myös huomioitu sormisyötävillä ja mukavalla ajanvietteellä, toimialajohtaja Anna Mari Koutroukides kertoo.

Rakennuksen katutasoon tulee pieni deli-tyyppinen herkkukauppa, jossa myydään muun muassa italialaisia tuotteita. Katutasoon sijoittuvat myös kahvila ja ravintola.

Puistoon rakennetaan myös kaksi puu-uunia, joissa paistetaan italialaisia pitsoja. Puu-uunit on tilattu Italiasta. Italiasta tulee myös leikkeleiden siivutin ja jäätelökone, jolla tehdään jäätelömestareiden valmistamaa artesaanijäätelöä. Puistoon suunnitellaan myös oma nimikkokahvisekoitus sekä olut ja viini.

Koutroukides korostaa, että italialaistyyppisyydestään huolimatta paikalliset tuotteet ovat tärkeitä Puistolle. Liha toimitetaan Kangasalta Karppilan tilalta ja Mouhijärven herkkujuustola valmistaa omalla reseptillään Puiston mozzarellaa.

Rosso Koskipuisto sulki ovensa 16. huhtikuuta, ja Puiston remontti alkaa ensi viikon maanantaina.

Lisää aiheesta huomisessa Tamperelaisessa!

 

Suuntaa antava havainnekuva Rosson katutason sisätiloista:

Julkisivu Hämeenkadulle päin:

Ravintolan uusi logo:

Written by:

Marjo Rämö

Ota yhteyttä