Paikalliset

Ulkomaalaismies ryösti ja mukiloi raskaana olleen ex-tyttöystävänsä – Päätettiin vangita

Pirkanmaan käräjäoikeus päätti perjantaina vangita ex-tyttöystävänsä pahoinpitelystä epäillyn ulkomaalaismiehen.

Pekka Ruissalo

Vuonna 1993 syntynyt ulkomaalaismies on päätetty vangita Pirkanmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin ryöstöstä epäiltynä.

Miehen epäillään syyllistyneen ryöstöön torstaiaamuna. Tuolloin mies oli käynyt soittamassa entisen tyttöystävänsä ovikelloa. Tyttöystävä ei ollut ovea avannut, mutta oli sittemmin törmännyt mieheen töihin lähtiessään. Mies oli lyönyt ex-tyttöystäväänsä kaksi kertaa nyrkillä kasvoihin. Tämän jälkeen mies oli väkisin repinyt naiselta avaimet taskusta ja lähtenyt asianomistajan asunnolle. Täältä hän oli anastanut puhelimen, kannettavan tietokoneen, asunnon toiset avaimet, kengät ja takin. Epäilty toimitti varastetut tavarat Koskikeskuksen säilytyslokeroon, josta omaisuus saatiin takaisin.

Lyönneistä oli aiheutunut punotusta ja mustelman alkua. Nainen on toisella kuukaudella raskaana, mistä asiasta vangittu on tietoinen.

Oikeuden asiakirjojen mukaan mies karttaa esitutkintaa, oikeudenkäyntiä ja rangaistuksen täytäntöönpanoa. Epäilty on ulkomaalainen eikä hänellä ole Suomessa asuntoa. Epäillystä on tehty karkottamispäätös, josta epäilty on valittanut. Epäilty on tuomittu Pirkanmaan käräjäoikeudessa kahden vuoden ja kahden kuukauden vankeusrangaistukseen keväällä 2015. Tuomiosta hänet on vapautettu ehdonalaiseen helmikuussa 2016 ja koeajan viimeinen päivä on ollut 6.3.2017.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat