Paikalliset

"Omiin saa mennä nolla tai yksi maalia" – Miten käy Ilveksen ja Tapparan matsissa tänään? Äänestä!

Tämä mies pelaa tänään varmasti revanssihengessä. Tapparan Veli-Matti Savinaisesta muodostui ensimmäisessä puolivälieräottelussa jonkinlainen antisankari - miten käy illalla?

Pekka Ruissalo

Tamperelainen puolivälieräsarja alkoi tiistaina yllätyksellä, kun Ilves rökitti Hakametsässä Tapparaa maalein 6–3. Ottelun ratkaisijaksi voi nimetä Ilveksen nelosketjun Matias Soinnun, joka iski ottelussa kaksi maalia.

Jonkinlainen antisankari löytyi taas kirvesrintojen riveistä – kauden aikana hurjassa iskussa ollut Veli-Matti Savinainen katseli jäähyaitiosta, kun Ilves kampesi itsensä kuskin paikalle ottelun toisessa erässä. Savinaista pitkään valmentaneen Ilves-luotsi Karri Kiven strategia jättää huomiosta syttyvä Savinainen vaille ylimääräistä huomiota ensimmäisessä matsissa ainakin toimi erinomaisesti.

– Olin ottanut kuusi minuuttia jäähyjä varmaan koko kauden aikana ja sitten otin kuusi minuuttia jäähyjä samassa ottelussa. Ei mennyt ihan putkeen, mutta vasta ensimmäinen ottelu on pelattu ja tulee vielä pitkä sarja, kommentoi Savinainen tiistain tapahtumia Ylen haastattelussa.

Savinaisen mukaan tiistain ottelu oli kokonaisuudessaan jopa Tapparan identiteetin vastainen suoritus.

– Tapparan identiteettiin kuuluu, että omiin saa mennä nolla tai yksi maalia. Mestaruuksia voitetaan puolustamalla ja puolustuksen kautta pitää lähteä tämänkin illan otteluun, Savinainen painotti.

Tamperelaisen lukijat olivat hyvin kartalla tiistain ottelun lopputuloksesta. Äänestyksessä annettiin 510 ääntä ja 65 prosenttia äänestäjistä oli sitä mieltä, että Ilves voittaa.

Kumpi voittaa tänään? Äänestä! Äänestysaikaa on kello 18.25 asti.

Kumpi voittaa toisen puolivälieräottelun Tampereella?

Ilves.
83% (296 ääntä)
Tappara.
17% (62 ääntä)
Ääniä yhteensä: 358

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat