Paikalliset

Citymarket-historiaa! – Kaksi sittaria samoille kauppiaille

Marko ja Minna Strand

Kauppiaat Marko ja Minna Strand ovat ensimmäiset K-ruokakauppiaat, jotka ovat yrittäjinä kahdessa K-Citymarketissa.

Tampereen K-Citymarket Lielahden kauppiaspariskunta Marko ja Minna Strand aloittavat 1. huhtikuuta myös K-Citymarket Ylöjärven kauppiaina. Ensimmäistä kertaa K-Citymarket-ketjussa samalla yrittäjällä on kaksi K-Citymarketia.

– On ilo päästä kauppiaaksi Ylöjärven K-Citymarketiin. Lielahdessa asiakkaamme arvostavat erityisesti tuoretuotevalikoimaa ja monipuolista kotikeittiön ateriatarjontaa. Tuomme samat vahvuudet mukanamme myös Ylöjärvelle. Valmistamme keittiössämme yli 100 000 ruoka-annosta vuodessa. Perinteinen kotiruoka on arvossaan, asiakkaamme rakastavat muun muassa silakka- ja kaalilaatikkoa sekä kalaruokia. Viikonloppuisin asiakkaat herkuttelevat kotikeittiön pizzoilla. Uusina kotikeittiötuotteina tarjolla on myös vegetuotteita. Lisäämme myös paikallisten ja gluteenittomien tuotteiden määrää, lupaa Marko Strand.

Strandit ovat toimineet Lielahden K-Citymarketin kauppiaina vuodesta 2010. Aiemmin he ovat toimineet kauppiaina K-Citymarket Keravalla, K-Supermarket Turengissa sekä Hämeenlinnan K-Market Manussa, jossa Marko aloitti kauppiasuransa vuonna 1997. Minna Strand on toisen polven kauppias. Strandien perheeseen kuuluvat tyttäret Nina, 20, ja Nea, 18.

Viimeisen vuoden aikana K-kauppiaat ovat voineet saada vastuulleen nykyisen kaupan lisäksi toisen tai useamman kaupan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat