Paikalliset

Tamperelainen Benjamin Enroth julkaisi singlen – Katso video täällä!

Benjamin Enroth

-

Tamperelainen Benjamin Enroth on julkaissut ensimmäisen musiikkivideon ja -singlen. Ehroth tuli tutuksi vuoden 2016 Tangomarkkinat-finaalista. Benkku valittiin yleisön Tangokuningas-suosikiksi sekä Tangomarkkinoiden että median järjestämässä ennakkoäänestyksessä.

Ystävänpäivänä julkaistun musiikkivideon nimi on Hyvä niin.

– Tarina on minulle henkilökohtainen, ja monen kuulijan on varmasti helppo samaistua siihen. Ei tarvitse etsiä ja tavoitella mahdottomuuksia, kun kohtaa ihmisen, jonka pelkkä oleminen täyttää elämästä sen tärkeän puuttuvan palasen, Enroth kertoo.

– Tämä on elämäni ensimmäinen musiikkivideo, ja sitä tehdessä sai kyllä kokea monia erilaisia tunteita. Paljon iloa, naurua, haikeutta ja jopa jännitystäkin, sillä sisätiloissa kuvattiin drone-ilmakuvaa välillä jopa metrin päästä. Kyyneleitäkin tuli vuodatettua, lähinnä siksi, että kopteri puhalsi niin kovaa ilmavirtaa suoraan päin naamaa.

Benjamin keikkailee Veijarit-yhtyeensä kanssa. Benjamin sanoo tekevänsä kaikkensa, että tanssikansa pysyisi Suomen lavoilla ja tanssipaikat menestyisivät.

– Sinne tarvitaan uutta verta ja intohimoa tangoon ja lavakulttuuriin! Tangon lisäksi minulta taittuu monenlainen musiikki, popista iskelmään ja tanssimusiikkiin.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat