Paikalliset

Tampereen Stockmann uudistuu – Tätä on luvassa

KAUPPA Tamperelainen tavaratalo sai uuden johtajan ja uusia vuokralaisia.

Tampereen Stockmannin tavaratalojohtaja Jenni Pöllänen ja Westerback-liikkeen myymäläpäällikkö Sirpa Raunio uskovat tuoreen yhteistyön kantavan pitkälle. Naiset uskovat myös timanttien olevan yksi joulun suosikkilahjoista.

Sonja Sivonen

Tampereen Stockmannin tavaratalojohtaja Jenni Pöllänen ottaa alleen auton tai suuntaa juna-asemalle, kun on aika lähteä töihin. Elokuussa Tampereella työt aloittanut Pöllänen asuu vielä Hämeenlinnassa.

– Tarkoitus on muuttaa Tampereelle myöhemmin. Olen kotoisin Tampereelta ja työskennellyt aikaisemminkin Tampereen Stockmannilla, joten paluu tuntuu luonnolliselta. Työskentelin muutaman vuoden Vantaalla Jumbossa Stockmannin tavaratalojohtajana, mutta en voinut jättää käyttämättä tilaisuutta palata takaisin Tampereelle, Pöllänen kertaa.

Tavaratalojohtajan tavallinen päivä koostuu pääasiassa asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa juttelemisesta. Pöllänen pyrkii pitämään hallinnollisten töiden tekemisen mahdollisimman vähäisenä.

– Rakastan asiakaspalvelutyötä! Tärkein tehtäväni onkin kuunnella asiakkaiden toiveita palveluista ja tuotevalikoimasta, jotta voimme kehittää niitä asiakkaiden haluamaan suuntaan. Minulle saa siis aina tulla juttelemaan. Asiakkaat ovat toivoneet lelujen paluuta valikoimaan, ja yksi uusimpia vuokralaisiamme onkin lelukauppa XS Lelut. Tuorein tulokas on Westerbackan kello- ja kultasepänliike, joka avautui marraskuussa, Pöllänen toteaa.

Tavarataloon pyritään etsimään yritysvuokralaisia sellaisille tuotealueille, jotka puuttuvat omasta valikoimasta.

– Vuokralaisten tarjoamat palvelut täydentävät palveluitamme ja vastaavat asiakkaiden tarpeisiin. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle jotakin kaikissa hintaluokissa. Myynnin kasvattamiseksi pyrimme myös vahvistamaan kodin, muodin, kosmetiikan ja Herkun valikoimia. Ensi vuonna esimerkiksi ruokaosastolle tulee 95-prosenttisesti oman keittiön tuottama Meals-valikoima, johon kuuluu esimerkiksi salaatteja ja lämpimiä ruokia, Pöllänen kertoo.

Tällä hetkellä tavaratalossa ovat vuokralla lelu- ja korukaupan lisäksi Power, Halti, Scandinavian Outdoor, Akateeminen Kirjakauppa, Forex Bank, KM-Salonki-parturi-kampaamo, Alko, Apteekki Syke, Robert’s Coffee ja Fazer Kitchen & Café.

– Uusia vuokralaisia ei ole vielä tiedossa, mutta olemme avoimia uusille yhteistyösopimuksille. Tila tietenkin rajoittaa jonkin verran vuokralaisten ottamista, koska emme halua tietenkään luopua omista vahvuuksistamme.

Pöllänen uskoo viihtyvänsä Tampereella pitkään ja näkevänsä tulevaisuudessa uudistusten parantavan voiman taloustilanteessa.

– Työskentelen rakastamallani alallani, joten vain positiivinen muutos voi viedä minut jonnekin muualle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat